Ghostaus saavutti uuden tason: Ihastus vastasi 8 vuoden viiveellä – käsittämätön perustelu

2:38
Entä, jos deittisovelluksissa käytävä viestittely tapahtuisikin kadulla kasvotusten? Katso hupaisa video.

Miehen tekosyy vuosilla viivästyneeseen vastaukseen on aivan omaa luokkaansa.

Nettimaailma on tuonut deittailuun muutamia epämiellyttäviä piirteitä. Yksi niistä on ”ghostaaminen” eli yhteydenpidon yhtäkkinen lopettaminen. Tätä saattaa seurata ”zombeilu”, jos entinen deitti ottaa yhteyttä uudelleen yhtä yllättäen kuin sen oli lopettanut.

Pelkästään nimellä Sally esiintyvä australialaisnainen jakoi äskettäin Instagramissa kuvakaappauksen keskustelusta, joka on malliesimerkki kuin kuolleista nousevasta deittikumppanista, kertoo muiden muassa News.com.au-sivusto.

"Päivitti puhelintaan" yli 8 vuotta

Mies laittoi naiselle viestiä heinäkuussa 2011. Viestissä hän kysyi, mitä ”upeudelle” kuuluu. Pari päivää myöhemmin Sally vastasi miehelle ja kysyi, mitä tämä on touhuillut.

Sitten seurasi yli kahdeksan vuotta kestänyt radiohiljaisuus. Kesäromanssi vaikutti nuupahtaneen lopullisesti, kunnes mies palasi asiaan uuden vuosikymmenen koitettua.

Pahasti viivästyneessä vastauksessaan mies väittää, ettei saanut Sallyn viestiä, koska ei ollut päivittänyt puhelintaan ennen kuin nyt. Sen lisäksi, että selitys on käsittämätön ja hyvin, hyvin todennäköisesti vale, mies ei edes pahoittele viivästynyttä vastaustaan.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Voimmeko uhrata ajatuksen Sallylle, joka sai tänä aamuna vastauksen Adelainessa asuvalta jätkältä, joka odotti mitättömät 8 vuotta ja 7 kuukautta, että hänen puhelimensa päivittyy, keskustelusta kuvakaappauksen jakanut @shitadelaine-sivusto kirjoittaa Instagramissa.

Yli 12 000 tykkäystä saanut päivitys on saanut osakseen hilpeitä kommentteja. Eräs kommentoija epäilee, että mies kosti naisen pari päivää kestäneen vastauksen moninkertaisesti.

– Edes päivityksen jälkeen, autocorrect-toiminto ei toimi hänen puhelimessaan, toinen vinoilee miehen viestin kirjoitusasulle.

– Klassinen ghostaus, kolmas toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja