Annika Saarikko Ylellä: Minulla ei ole syytä epäillä Sanna Marinia

Näin Sanna Marin väisteli turvallisuuskysymyksiä 0:54
Marin vakuutti, että hän ja Suomi olivat toimintakykyisiä myös hänen juhliessaan railakkaasti: "Ei maamme niin heikoissa kantimissa ole"

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko (kesk.) sanoo, että pääministeri Sanna Marin (sd.) on antanut perusteellisen vastauksen tavoitettavuudestaan, eikä hänellä ole syytä epäillä sitä.

Hallituksen toiseksi suurinta puoluetta johtava Saarikko kommentoi Marinin vapaa-ajan viettoa Ylen Ykkösaamun aluksi. Saarikko ilmoitti haastattelussa käyttäneensä koko viikon ensi vuoden budjetin valmisteluun. Tämän jälkeen keskustajohtaja sai vastata kysymykseen luottamuksesta pääministeriä kohtaan.

–  Hallituksen toimintakyky ja mahdollisuus jatkaa hallitusyhteistyötä riippuu asioista.

Hän myös sanoi ymmärtävänsä, että vallankäyttäjiin kohdistuu mielenkiintoa, mutta sanoi myös jokaisen ihmisen kaipaavan työhönsä katkoksia. Marinin vapaa-ajan juhlintaa kuvaavien videoiden katselua Saarikko luonnehti hiukan kiusalliseksi, koska niitä ei oltu kuvattu siinä tarkoituksessa, että kaikki suomalaiset katsoisivat niitä.

–  Aikuinen ihminen vastaa itse vapaa-ajanvietostaan. Kuten pääministeri on todennut, siitä tekee arvion Suomen kansa viime kädessä. En ryhdy moraalinvartijaksi. En myöskään ryhdy nyt mediakriitikoksi.

Pääministeri Sanna Marin vastasi kysymyksiin juhlintakohun keskellä – katso tiedotustilaisuus

Pääministeri Sanna Marin vastasi kysymyksiin juhlintakohun keskellä – katso tiedotustilaisuus 46:15

Lue myös:

    Uusimmat