Aki Lindén Uutisextrassa pääministerin bilevideoista: Minäkin olen ollut nuori ja bilettänyt paljon – mutta silloin ei ole ollut somea

2:02
Näin ministeri Aki Lindén kommentoi pääministeri Sanna Marinin juhlintavideota.

Perhe- ja peruspalveluministeri Aki Lindén ei näe mitään väärää pääministeri Sanna Marinin tällä viikolla julkisuuteen tulleissa bilevideoissa.

Aki Lindénin mukaan yksityisten videoiden vuotaminen julkkisuuteen kertoo siitä, että pääministerin liepeillä on ollut ”ei toivottua siipijengiä” mukana.

– Varmasti joku henkilö on hakenut itselleen julkisuutta näillä videoilla. On ehkä jopa suunnitelmallisesti ja tietoisesti kuvattu ja siiten tyrkyttäydytty etualalle niissä kuvissa.

Pettikö pääministerin harkintakyky, kun hän oli tekemisissä ihmisten kanssa, joista ei voi mennä takuuseen?

– Minä en ole tuota mieltä. on se hirveän vaikeaa suomalaisessa luottamusyhteiskunnassa ajatella pahaa lähtökohtaisesti jokaisesta ihmisestä. Minä olen ollut nuori ja minä olen bilettänyt paljon. Mutta silloin ei ollut somea. 

– Minusta tämä ei ole millään lailla tuomittavaa, jos reippaasti on tanssittu ja musiikki on ollut hektistä. Sillä tavallahan ihmiset elävät kun he niin sanotusti irrottelevat. Mutta ei sitä kuulu lähteä leivittämään tuolla sosiaalisessa mediassa.

Lindén sijaisti Sanna Marinia pääministerinä yhden viikon ajan heinäkuussa. Silloin hän itse sai kokea, kuinka suuren kiinnostuksen kohteena pääministeri on.

–  Vaikka en ole mikään Mariniin verrattava julkkis millään tavalla, niin kyllä sitä on huomannut, että nyt kun on ollut paljon julkisuudessa, niin tulee kuiskuttelua ja päiden kääntelyä, että jaaha tuolla tuo nyt menee. Mistä sen tietää mitä kaikkia kuvia ihmiset ottavat. 

Pidempi versio haastattelusta löytyy MTV Katsomosta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja