Anniina, 32, astelee avioon ensitreffeillä – odottaa kovasti rakkauden löytymistä: "Olisihan se ihan tosi siistiä, jos täällä olisi joku minua odottamassa"

Anniina, 32, toivoo kohtaavansa elämänsä rakkauden Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa päästään tutustumaan Anniinaan, joka toivoo löytävänsä ohjelmasta jonkun, joka odottaa häntä kotona pitkän päivän jälkeen. Anniina on yksityisyrittäjä, joka ei pelkää tarttua toimeen ja on aina valmis auttamaan muita.

– Olisihan se ihan tosi siistiä, jos täällä olisi joku minua odottamassa, joku joka olisi mieluusti tehnyt lumityöt ja joku, joka lämmittäisi takkaa, laittaisi ruokaa ja olisi osa sitä arkea, hän kuvailee.

Anniina on monessa mukana kotikaupungissaan Loimaalla ja lisäksi hänen elämäänsä kuuluu läheinen perhe ja ystävät. Hän toivookin kumppania, joka olisi supliikki seuramies, tai ainakin tulisi hyvin toimeen hänen laajan lähipiirinsä kanssa.

Kumppanissa Anniina arvostaa ennen kaikkea toisten kunnioittamista, hyviä käytöstapoja, rehellisyyttä ja ystävällisyyttä.

Ensitreffit alttarilla AVAlla alkaen 3.9. klo 21

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja