Anni Uusivirta rakastui – viihtyy Dubaissa yksityiskoneen lentoemäntänä

Miss Suomi -kilpailusta muistettava Anni Uusivirta asuu nykyään Dubaissa ja on palannut lentoemännän töihin.

Miss Suomi 2011 -finaalista muistettava pitkä kaunotar Anni Uusivirta, 28,  edusti lauantaina pitkästä aikaa Suomessa. Dubaihin muuttanut kaunotar vietti iltaa Helsingissä järjestetyssä Eläinsuojelugaalassa.

Aiemmin Abu Dhabissa asunut Uusivirta viihtyi parin vuoden ajan Suomessa, mutta on nyt asunut jo noin vuoden verran Dubaissa. Dubaista hän on löytänyt vierelleen myös ”mysteerimiehen”.

– Olen palannut ikään kuin vanhaan kotimaahan nyt, kaupunki vain vaihtui.

– Tapasimme ystävien kautta, mutta yritän pitää häntä vähän piilossa. Olen toki iloinen ja onnellinen. Välillä asumme yhdessä ja välillä emme, eli emme vielä virallisesti asu yhdessä, Anni myhäilee.

Ennen missikoitostaan Suomessa Uusivirta työskenteli Etihad-lentoyhtiön leivissä Arabiemiraateissa. Nyt Uusivirta kertoo keskittyvänsä taas lentoemännän työhön ja toimivansa mallina vain harrastusmielessä.

Tosin lentoemäntänä hän on ”ylentynyt” töihin rikkaan maan yksityiselle lentoyhtiölle.

– Olen nyt palannut lentoemännäksi, tosin nykyään toimin yksityisellä lentoyhtiöllä. Olen iloinen, se on hyvä työpaikka. Olen nauttinut työstä ja oli helppo palata alalle. Luulin jo, että olen lentoni lentänyt, mutta kipinä jäi.

Uusivirran kyydissä taitaa siis nykyään kulkea vain luksuselämään tottuneita sheikkejä ja maailmantähtiä?

– Aina on mielenkiintoisia henkilöitä kyydissä, Anni myhäilee, mutta ei pysty kertomaan asiakkaistaan enempää.

Lue myös:

    Uusimmat