Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki treffipäivän vietossa – Instagramiin ihastuttava yhteiskuva: "Luxus, kiitos hoitajalle!"

Suosittu radiojuontaja Anni Hautala ilmoitti yllätysraskaudesta ja uudesta suhteesta 5:50
Anni Hautalan ja Ilkka Ihamäen on tarkoitus mennä naimisiin tulevana kesänä.

Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki pääsivät viettämään laatuaikaa kahden. 

Radiojuontaja Anni Hautala ja hovimuusikkona tunnettu Ilkka Ihamäki pääsivät viikonloppuna viettämään treffipäivää ruokailun ja ostoksien merkeissä. Hautala julkaisi Instagram-tilillään suloisen yhteiskuvan, jossa pariskunta hymyilee kameralle lähes samanlaiset harmaan pipot päässään.

– Treffailu sisälsi hyvän lounaan (oli mm. ranskiksia ja béarnaisekastiketta) ja ostoksia (uusi parkkikiekko. Pienin oli pistänyt edellisen päreiksi). Luxus, kiitos hoitajalle, kirjoittaa Hautala treffipäivän kulusta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä

Pariskunta on kerännyt paljon kehuja julkaisun kommentteihin. Hautala sai myös vinkkejä uudesta parkkikiekosta.

– Ääni elektroniselle parkkikiekolle. Aina tuulilasissa kiinni ja ei tarvitse huolehtia muistiko laittaa. Äitiaivojen pelastus ja lompakko kiittää, kun ei alvariinsa tule sakkoja, eräs seuraaja kommentoi.

– Ai! En minä edes ole kuullut tuollaisesta! Hautala vastaa innokkaana.

Ihamäki puolestaan julkaisi sunnuntaina kuvan pariskunnan sunnuntaikävelyltä Espoon Tapiolasta. Kuvassa Hautala poseeraa kameralle Tapiolan luistelukentän vieressä.

– Sunnuntaikävelyllä makuupussin kanssa, Ihamäki kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä

Pariskunnan esikoinen syntyi vuoden 2020 lopussa. Viime marraskuussa pari kertoi Radio Suomipopin Aamulypsyssä odottavan toista lasta. Pikkusisaruksen laskettu aika on keväällä. Hautala ja Ihamäki menivät kihloihin jouluna.

Lue myös:

    Uusimmat