Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saivat pojan! Tuoreelta isältä herttainen kirjoitus: "Onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä"

Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saivat pojan! Tuoreelta isältä herttainen kirjoitus:"Onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä" 0:27
Näin Hovimuusikko-Ilkka ilmoitti pariskunnan tuoreesta lapsesta Instagram-tilillään.

Radiojuontaja Anni Hautalan ja Hovimuusikko Ilkan eli Ilkka Ihamäen pienokainen on syntynyt.

Tuore isä julkaisi sunnuntaina Instagram-sivullaan herttaisen kuvan, jossa hän pitelee vastasyntyneen poikansa kättä omassaan.

– Meille syntyi poika. Äiti ja vauva voivat hyvin! hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Ollaan Annin kanssa sanoinkuvaamattoman onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä.
Kiitos kaikille tutuille ja tuntemattomille myötäelämisestä odotusaikana.

Radio Suomipopin Aamulypsy-remmiin kuuluva Hautala ja toisinaan siellä vieraileva Ihamäki ilmoittivat vauvauutisesta alun perin melkoisella uutispommilla suorassa raduolähetyksessä toukokuussa.

Uutinen on varsinainen yllätys, sillä pariskunta ei ollut hiiskunut julkisuuteen suhteestaan. Myöhemmin Hautala ja Ihamäki julkaisivat Instagram-tileillään yhteiskuvan, joissa näkyy Hautalan pyöristynyt vatsa. 

Hautalan vauvajuhlia eli babyshowereita vietettiin viime viikolla. Mukana juhlissa oli lukuisia julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten Vappu Pimiä, laulaja Chisu, Tinni Wikström, Susanna Laine ja bloggaajana tunnettu Hanna Gullichsen.

Lue myös:

    Uusimmat