Ilkka Ihamäki karkasi paikalliseen kuppilaan – Anni Hautala huomasi miehensä kuvan ja kommentoi nasevasti: "Mä mietinkin…"

Radiojuontaja Anni Hautala kertoi saavansa lapsen Ilkka ihamäen kanssa – katso videolta, mistä Ihamäki tunnetaan 0:22
Tiesitkö, mistä Ilkka "Hovimuusikko" Ihamäki on tunnettu?

Ilkka Ihamäki viihtyi ravintolassa pilkkuun asti.

Radiojuontaja Anni Hautala odottaa puolisonsa, Hovimuusikkona tunnetun Ilkka Ihamäen kanssa toista yhteistä lastaan. Pariskunnan esikoinen syntyi reilu vuosi sitten ja pikkusisaruksen laskettu aika on keväällä.

Perhe oli kauppareissulla viikonloppuna, ja Ihamäki päätti poiketa ravintolassa ostosreissun aikana. Tällä hetkellä Suomessa on voimassa ravintolarajoitukset, jonka vuoksi ravintoloiden täytyy sulkea ovensa klo 18.

Ihamäki julkaisi Instagram-tilillään kuvan, kun hän istui juoma edessään ravintolassa. Pitkään mies ei ehtinyt ravintolassa olla, kun valomerkki jo tuli.

– Karkasin kauppareissulla klo 16.30. paikalliseen kuppilaan lukemaan Iltalehden ja ottamaan yhden oluen ihan vaan siksi, että en oo tällaisena vauvaperheen faijana ollut pitkään aikaan pilkkuun asti baarissa. Nyt oon, koska anniskelu täällä päättyy klo 17.

– On tää hurjaa! Stereoissa soi vaimeasti Badding, telkkarissa pyörii hiihto ja jengi istuu hissukseen noin joka neljännessä pöydässä. Kohta vartija heittää ilmeisesti kaikki pihalle.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Hautala huomasi miehensä Instagram-kuvan ja riensi kommentoimaan siihen.

– Mä mietinki et mikä kestää, Hautala kirjoitti nauruemojin kera.

Pariskunta ilmoitti niin esikoisen kuin uudenkin tulokkaan tulosta suorassa Aamulypsy-lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat