Anne Kukkohovi esittelee bikinikuvissa uutta elämäänsä ulkomailla

Anne Kukkohovi paljastaa, mikä sai hänet etsimään rakkautta televisiossa 5:00
Katso myös: Anne Kukkohovi paljastaa, mikä sai hänet etsimään rakkautta televisiossa

Anne Kukkohovi aloitti uuden elämän ulkomailla.

Juontaja ja malli Anne Kukkohovi kertoi alkuvuonna MTV Uutisille, että hän on muuttamassa Yhdysvaltoihin allekirjoitettuaan uuden työsopimuksen. Nyt hän on aloittanut uuden elämänsä Kaliforniassa. 

Kukkohovi julkaisi Instagram-tilillään kuvakimaran, jossa hän poseeraa bikinit yllään Kalifornian lämmössä. Hän kertoo kuvien yhteydessä viimeaikaisia kuulumisiaan.

– Parin päivän nollaus, ennen kuin ensi viikko kolkuttelee. Ai että, luonnon D-vitamiini herätti minut talvikoomaasta. Ajattelin ostaa 6-packin juotavaa jugurttia, niitä tulikin 26 = 13 litraa. Olen kävellyt joka päivä lähes 20 000 askelta, kun etsin jotain ja turistivibe vielä päällä. Otin mukaan 4 kunnon takkia. Kai olin niiin toiverikas, että luulen olevani täällä talveen asti, en tiedä, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Kukkohovi vietti koko viime kesän Yhdysvalloissa. Hän kertoi viime syksynä MTV Uutisille, että aluksi reissun rapakon taakse ei pitänyt olla koko kesän mittainen, mutta lopulta hänelle tapahtui kertomansa mukaan Amerikassa niin paljon hyviä asioita, että hän päätti venyttää vierailuaan. 

Tuolloin hän kertoi kuvanneensa Yhdysvalloissa tv-ohjelmaa. Sen lisäksi hän vihjasi rapakon takana tapahtuneen "jotakin muuta, joka sitten ehkä eskaloitui hetken päästä".

– En usko, että kukaan osaisi arvata, mistä on kyse, hän sanoi tuolloin. 

Kukkohovi myös kertoi suunnitelleensa tulevaisuutta Yhdysvalloissa. 

– Nämähän ovat periaatteessa vain unelmia, eli eivät välttämättä realistisia, mutta sellaiset asiat, jotka tuntuvat itsestä hyvältä, kannattaa sanoa ääneen. Monesti ne sitten tapahtuvat, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat