Nämä meikittömät otokset poikivat Anne Kukkohoville töitä Yhdysvalloista

Anne Kukkohovi paljastaa, mikä sai hänet etsimään rakkautta televisiossa 5:00
Katso myös: Anne Kukkohovi paljastaa, mikä sai hänet etsimään rakkautta televisiossa

Anne Kukkohovi pääsi yhdysvaltalaisen mallitoimiston listoille.

Juontaja ja malli Anne Kukkohovi kertoi alkuvuonna MTV Uutisille, että hän on muuttamassa Yhdysvaltoihin allekirjoitettuaan uuden työsopimuksen. Näin ollen häntä ei siis nähdä jatkossa Koko Suomi leipoo -ohjelman juontajana.

Kukkohovi jakoi Instagram-tililleen kuvat, joiden hän kertoo poikineen hänelle paikan yhdysvaltalaisen mallitoimiston listoilla. Hän poseeraa ulkoilmassa napatuissa kuvissa ilman meikkiä. Otokset ovat peräisin syyskuulta.

– Näin kauan tätä on väännetty! Ja iholla oli vielä kesän glow. Sen jälkeen ei kauan mennyt, kun työsopimus tuli, mutta eniten aikaa ja vaivaa meni itse viisumiprosessiin ja siitäkin saan kiittää montaa ihanaa ihmistä, te tiedätte kyllä keitä olette. Ja ylipäätään tällaisen "kiepautuksen" tekeminen vaatii aikaa, rahaa ja hermoja, Kukkohovi kirjoittaa kuvien yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– Pitkän ja kuormittavan talven jälkeen, haluan painaa töitä niin paljon kun sitä vain tulee. Odottaminen p***stä, olen tekijä, inhoan pysähtynyttä energiaa. Mutta mitä tahansa tulevaisuudessa tapahtuukaan, voin taputella itseäni olkapäälle ja todeta, että ainakin tehnyt 100% kaiken mitä voin. Tapahtui sitten mitä vain! hän jatkaa.

Kukkohovi vietti koko viime kesän Yhddysvalloissa. Hän kertoi viime syksynä MTV Uutisille, että aluksi reissun rapakon taakse ei pitänyt olla koko kesän mittainen, mutta lopulta hänelle tapahtui kertomansa mukaan Amerikassa niin paljon hyviä asioita, että hän päätti venyttää vierailuaan. 

Tuolloin hän kertoi kuvanneensa Yhdysvalloissa tv-ohjelmaa. Sen lisäksi hän vihjasi rapakon takana tapahtuneen "jotakin muuta, joka sitten ehkä eskaloitui hetken päästä".

– En usko, että kukaan osaisi arvata, mistä on kyse, hän sanoi tuolloin. 

Kukkohovi myös kertoi suunnitelleensa tulevaisuutta Yhdysvalloissa. 

– Nämähän ovat periaatteessa vain unelmia, eli eivät välttämättä realistisia, mutta sellaiset asiat, jotka tuntuvat itsestä hyvältä, kannattaa sanoa ääneen. Monesti ne sitten tapahtuvat, hän sanoi.
 

Lue myös:

    Uusimmat