Anne Kukkohovi paljastaa suunnittelevansa tulevaisuutta Yhdysvalloissa

Anne Kukkohovi kertoo, mitä pitää ystävien kanssa erityisen tärkeänä 2:03
Katso myös: Anne Kukkohovi kertoo, mitä pitää ystävien kanssa erityisen tärkeänä

Anne Kukkohovi vietti kesän Yhdysvalloissa ja rakastui Kaliforniaan. 

Juontaja ja malli Anne Kukkohovi vietti koko kesän Yhdysvalloissa. Aluksi reissun rapakon taakse ei pitänyt olla koko kesän mittainen, mutta lopulta hänelle tapahtui kertomansa mukaan Amerikassa niin paljon hyviä asioita, että hän päätti venyttää vierailuaan. 

VAMO kuningasravun lanseeraustilaisuuteen ravintola Nokkaan saapunut Kukkohovi kertoo MTV Uutisille kuvanneensa Yhdysvalloissa tv-ohjelmaa. Sen lisäksi hän vihjaa rapakon takana tapahtuneen "jotakin muuta, joka sitten ehkä eskaloitui hetken päästä".

– En usko, että kukaan osaisi arvata, mistä on kyse,hän vihjaa. 

Kukkohovi kuvaa Amerikan-reissunsa olleen niin nautinnollinen, että hänen onnistui kenties ensimmäistä kertaa koskaan unohtaa kaikki ikävät asiat, joita hänelle on esimerkiksi yrittäjyyden saralla tapahtunut. Juontajan mukaan Yhdysvallat tarjoili hänelle myös rakkausrintamaan liittyviä asioita.

– Mutta se jää siihen, hän tuumaa. 

Hän paljastaa, että suunnittelee tulevaisuutta Yhdysvalloissa. 

– Nämähän ovat periaatteessa vain unelmia, eli eivät välttämättä realistisia, mutta sellaiset asiat, jotka tuntuvat itsestä hyvältä, kannattaa sanoa ääneen. Monesti ne sitten tapahtuvat, hän sanoo.

 

Lue myös:

    Uusimmat