Anne Hechen ei odoteta selviävän auto-onnettomuudesta

Näyttelijä Anne Heche ajoi viikko sitten kohtalokkaan kolarin.

Näyttelijä Anne Hechen, 53, edustaja on kertonut People-lehdelle, että näyttelijä sai massiivisen aivovamman auto-onnettomuudessa. Heche törmäsi autotalliin noin klo 11 paikallista aikaa 5. elokuuta Mar Vistan asuinalueella Los Angelesissa. Näyttelijä ei ole palannut onnettomuuden jälkeen lainkaan tajuihinsa.

Edustaja kertoi Hechen olevan edelleen koomassa kriittisessä tilassa, ja tällä hetkellä suunnitelmat hänen elintensä luovuttamisesta ovat parhaillaan käynnissä.

– Hänen ei odoteta selviävän hengissä. Hän on tehnyt päätöksen elinluovutuksesta jo kauan sitten, ja häntä pidetään elossa sen selvittämiseksi, ovatko hänen elimensä vielä luovutuskelpoiset, edustaja kertoi People-lehdelle.

Edustaja halusi vielä kiittää kaikkia antamassaan lausunnossa.

– Haluamme kiittää kaikkia heidän ystävällisistä toiveistaan ​​ja rukouksistaan ​​Annen toipumisen puolesta ja kiittää omistautunutta henkilökuntaa ja upeita sairaanhoitajia, jotka hoitivat Annea Grossman Burn Centerissä West Hillsin sairaalassa, lausunto jatkui.

Hecheä kuvailtiin lausunnossa varsin lämpimäksi ihmiseksi.

– Annella oli valtava sydän ja hän kosketti kaikkia tapaamiaan anteliaisuudellaan. Hän näki ystävällisyyden ja ilon levittämisen elämäntyönään enemmän kuin poikkeuksellisen lahjakkuutensa, erityisesti rakkaidensa hyväksynnän vuoksi. Hänet muistetaan rohkeasta rehellisyydestään ja hänen valoaan jäädään kaipaamaan kovasti, kerrottiin lausunnossa.

Näyttelijä ja Hechen ex-kumppani James Tupper osoitti rakkautensa Hechelle onnettomuuden jälkeen ja jakoi kuvan Hechestä ja tämän tällä hetkellä 13-vuotiaasta pojasta Atlasista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

– Ajatuksia ja rukouksia tälle ihanalle naiselle, näyttelijälle ja äidille tänä iltana Anne Heche, rakastamme sinua, Tupper kirjoitti englanniksi Instagramissa.

Hechellä on myös toinen poika Homer, 20, avioliitostaan ​​Coley Laffoonin kanssa.

Näyttelijä on pysynyt viime kuukaudet kiireisenä useiden projektiensa takia. Kesäkuussa hän päätti elokuvan Lifetime's Girl in Room 13, jonka ensi-ilta on tänä syksynä ja on mukana Dermot Mulroneyn rinnalla tulevassa kauhutrillerissä Full Ride. Hän näytteli äskettäin myös Peter Facinellin ohjaamassa psykologisessa Netflix-trillerissä The Vanished ja trillerissä 13 Minutes.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja