Anna-lehden podcast: Emmi Asikainen tunsi kuin matto olisi vedetty jalkojen alta, kun nyrkkeilijä Elina Gustafsson ilmoitti erosta – jopa syöminen oli hankalaa

1:22
Elina Gustaffson ja Emmi Asikainen vaihtoivat rooleja keskenään Siipan Saappaissa -ohjelmassa.

Emmi Asikainen avautuu erosta Sami Minkkiselle Annan podcastissa. 

Ammattinyrkkeilijä Elina Gustafsson ilmoitti toukokuun alussa eroavansa puolisostaan Emmi Asikaisesta. Hän kertoi tuolloin Instagram-tilillään  eronneensa omasta tahdostaan. Samassa hän paljasti muuttaneensa Tampereelta pääkaupunkiseudulle.

Asikainen kommentoi eroa puolestaan Instagram-tilillään viikkoja myöhemmin. Hän kertoi, kuinka ero oli tullut hänelle täysin yllätyksenä

– Pitkästä aikaa täällä. Syy hiljaisuuteen ja vetäytymiseen on ollut shokki, jota jouduin hyvin yllättäen käymään läpi. Elämääni pudotettiin kaiken yleisen koronakriiseilyn keskellä sellainen pommi, mitä en ikinä olisi uskonut tässä kohtaa. Ero, Asikainen kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Nyt Asikainen avautuu rankasta keväästä Annan uudessa Sami Minkkisen luotsaamassa Havaintoja Parisuhteesta -podcastissa. 

Asikainen kertoo, minkälaisia tunteita koki eron hetkellä. Hän kuvaili, että joutui käyttämään mielikuvitusta, että sai jotain syötyä ja nukkumaan edes pätkissä. Hän joutuu edelleen tekemään sen kanssa töitä. 

– Kun kaikki menee yhtäkkiä vituiksi, unelmat vaan haihtuu. Kaikki tapahtui kerralla. Ei sitä voi ymmärrä, se voimakas pahoinvointi, mitä silloin tuli, ja se on edelleen kauheaa.

Asikainen tunsi, kuin häneltä olisi vedetty matto jalkojensa alta, kun sai tietää Gustafssonin eropäätöksestä. Hän koki rajua hylkäämisen tunnetta ja koki tulleensa petetyksi. Ero tuli hänelle puskista. 

– Oltiin tuotu rakkauttamme niin paljon esille ja minua oltiin kosittukin. Ajattelin, että käännettäisiin vielä yksi kivi ennen eropäätöstä. Sillehän ei mitään voi, jos toinen haluaa erota, Asikainen kiteyttää podcastissa. 

Kuuntele koko jakso täältä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja