Mainos

Tosi-tv-tähden kurvikas ystävä solmi mallisopimuksen: "Olen saanut negatiivisia kommentteja 12-vuotiaasta asti"

Vastikään Wilhelmina Curve -mallitoimiston kanssa sopimuksen solminut Jordyn Woods on nousemassa pluskokoisten mallien eliittiin. 

Jordyn Woods tunnetaan parhaiten Kardashianit-sarjassa elämäänsä esittelevän Kylie Jennerin parhaana ystävänä, mutta nyt muodokas nainen on tähtien joukkoon myös omilla avuillaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pluskokoisilla malleilla on kysyntää entistä enemmän, kun kauneuskäsitykset muuttuvat. Woods kertoo haluavansa näyttää, että kauneus ei katso kokoa. 

– Elämme kauneuskäsitysten uudelleenmäärittelyn aikaa ja muotibisneksessä ymmärretään entistä vahvemmin, että kaikki lähtee itsensä rakastamisesta, itsetunnosta ja siitä, mitä haluat itse näyttää kameralle, Woods kertoo Tech Insider -lehden julkaisemalla videolla

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Woodsin nopeaan nousuun vaikuttaa varmasti myös tähden suosio sosiaalisessa mediassa – naisella on yli 800 000 seuraajaa Instagramissa. 

Tunnetun lähipiirinsä ansiosta Woods on tottunut olemaan ihmisten katseiden ja ilkeiden juorujen kohteena jo lapsesta. 

– Olen saanut negatiivisia kommentteja 12-vuotiaasta asti. Kun olet nuori tyttö ja näet muiden kirjoittavan ilkeitä asioita itsestäsi, se vaikuttaa – miksi tämä ihminen, joka ei edes tunne minua, haluaa sanoa tällaisia asioita minusta? 

Ikä on kuitenkin helpottanut, nyt Woods kertoo osaavansa jättää kommentit omaan arvoonsa. 

– Jos nämä ihmiset oppisivat tuntemaan minut, he eivät varmasti sanoisi tällaista ja vaikka sanoisivatkin, he ovat sisältä todella surullisia olentoja, hän kommentoi. 

Woods kertoo haluavansa laajentaa kauneuskäsityksiä omalla esimerkillään ja muistuttaa, että olemme saaneet kehomme, jotta voimme tehdä upeita asioita elämässämme. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.