Angelina Jolien ja Brad Pittin tytär Zahara tiputti nimestään isänsä sukunimen pois

Entisen avioparin Angelina Jolien ja Brad Pittin tytär Zahara esitteli itsensä ilman isänsä sukunimeä. 

Entisen näyttelijäpariskunnan Angelina Jolien ja Brad Pittin tytär Zahara, 18, liittyi koulunsa naisopiskelijayhdistykseen. Hän on nyt Alpha Kappa Alpha -yhdistyksen jäsen. 

Zahara esitteli itsensä uusien jäsenten seremoniassa ilman isänsä sukunimeä. 

– Nimeni on Zahara Marley Jolie! Tulen Golden Statesta, enkeleitä täynnä olevasta kaupungista, Los Angelesista Kaliforniassa, Zahara huusi yleisölle sosiaalisessa mediassa jaetulla videolla. 

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alpha Kappa Alpha on historian ensimmäinen mustien järjestö, ja se on voimakas elementti Spelman Collegessa, joka on Atlantassa sijaitseva taidekoulu. Zahara on opiskellut siellä kesästä 2022 lähtien.  

Angelina ja Brad erosivat vuonna 2016. Sen myötä Brad on ilmeisen vieraantunut ex-parin kuudesta lapsesta, jotka ovat Zaharan lisäksi Maddox Chivan, 22, Pax Thien, 19, Shiloh Nouvel, 17, sekä kaksoset Knox Leon  ja Vivienne Marcheline, 15.

Angelina haki avioeroa kahden avioliittovuoden jälkeen. Hän laittoi eron vireille yksityislentokoneessa tapahtuneen riidan myötä, jonka seurauksena Brad olisi käynyt käsiksi niin Angelinaan kuin Maddoxiin. 

Bradin sanotaan käyneen ensiksi Jolien kimppuun, minkä jälkeen yksi lapsista oli puolustanut äitiään sanallisesti. Tässä vaiheessa Bradin sanotaan hyökänneen lapsensa kimppuun, jolloin Jolie oli yrittänyt tarttua miestään takaa päin pysäyttääkseen tämän.

Asiakirjojen mukaan lapset olisivat tämän jälkeen kiiruhtaneet puolustamaan toisiaan. Yhdysvaltain liittovaltion viranomaiset tutkivat aikanaan Bradia syytösten vuoksi, mutta virallisia syytteitä ei ikinä nostettu.

Brad on hakenut lastensa yhteishuoltajuutta, mistä Angelina on kieltäytynyt. He ovat puineet huoltajuus- ja omaisuusasioitaan oikeudessa siitä lähtien. 

Lue myös:

    Uusimmat