Angelina Jolie kirjoitti Brad Pittille koskettavan sähköpostin vuonna 2021: "Paikka, joka merkitsee perheemme lopun alkua"

Näyttelijä Angelina Jolielle hänen ja hänen ex-aviomiehensä Brad Pittin viinitila oli rakas paikka.

Näyttelijä Angelina Jolien tammikuussa 2021 kirjoittama sähköposti ex-aviomiehelleen näyttelijä Brad Pittille on noussut jälleen esiin TikTokissa. Jolie ja Pitt ovat viime vuosina olleet esillä etenkin oikeudellisten taistojensa vuoksi. ET Online on löytänyt sähköpostin oikeuden asiakirjoista.

Jolie aloitti sähköpostinsa toteamalla, että kirjoittaa viestinsä, jotta ei joutuisi liiaksi tunteidensa valtaan. Sitten hän kertoi päätöksestään myydä osuutensa Chateau Miraval -viinitilasta, jonka osaomistaja Pitt oli.

– Se on paikka, jonne toimme kaksoset (Knox ja Vivienne) kotiin ja jossa menimme naimisiin äitini muistolaatan luona. Paikka, jossa oli lupaus siitä, mitä voisi olla ja jossa luulin vanhenevani. Vielä nytkin on mahdotonta kirjoittaa tätä itkemättä. Pidän aarteena muistoni siitä, mitä se oli vuosikymmen sitten, Jolie kirjoitti englanniksi.

Paikka merkitsi Jolien sähköpostin mukaan myös muuta kuin hyvää.

– Mutta se on myös paikka, joka merkitsee perheemme lopun alkua. Ja bisnes, joka keskittyy alkoholiin. Olin toivonut, että jotenkin siitä olisi tullut jotakin, joka pitäisi meidät yhdessä ja löytäisimme valon ja rauhan. Näen nyt, miten halusit todella minut ulos ja olet todennäköisesti tyytyväinen saadessasi tämän sähköpostin, Jolie jatkoi kirjoitustaan.

Jolie kirjoitti nähneensä viimeisen 4 vuoden aikana paljon harkitsematonta käytöstä, rahaa tuhlattavan tavoilla, joita ei hyväksy ja päätöksiä, joita tehtiin ilman hänen suostumustaan. Jolie kirjoitti myös olevansa loukkaantunut päätöksistä, jotka eivät osoita kiinnostusta jakaa liiketoimintaa tai muuttaa sitä sellaiseksi, joka olisi terveempää Jolien ja Pittin lapsille. Jolie kirjoitti tukevansa Pittiä täysin yrityksen myymisessä, jotta perhe voi siirtyä vaikeasta ja tuskallisesta vaiheesta eteenpäin. Tällä Jolie viittaa todennäköisesti muun muassa Pittin ongelmiin alkoholin kanssa.

Vaihtoehdoiksi Jolie esitti, että joko Pitt, Perrinin perhe tai Pittin työtoverit ostavat koko kiinteistön ja liiketoiminnan.

– Joka tapauksessa uskon, että meidän on mentävä eteenpäin, jotta voimme parantua ja keskittyä siihen, miten perheemme yhdistyy ja jossa meillä on positiivisia assosiaatioita. Ja tehdä niin nopeasti, Jolie kirjoitti.

Jolie otti sitten esille vuoden 2016 tapauksen, jossa hän väitti Pittin syöksyneen omaa lastaan kohti, kuristaneen yhtä lapsistaan ja lyöneen toista kasvoihin. Jolie väitti myös, että Pitt kaatoi olutta hänen päälleen ja olutta ja punaviiniä lasten päälle. Samassa kuussa, kun väitetty tapaus tapahtui, Jolie haki avioeroa.

Jolie kirjoitti olevansa järkyttynyt joutuessaan pisteeseen, jossa hän nyt on.

– Unelmasi suhteesta yritykseen ja alkoholiin on omasi ja olet tehnyt sen tuskallisen selväksi. Toivon kaikkea hyvää liiketoiminnallesi ja toivon vilpittömästi, että lapset suhtautuvat eri tavalla Miravaliin vanhempana vieraillessaan siellä luonasi. Minulle Miraval kuoli syyskuussa 2016, ja kaikki mitä olen nähnyt sen jälkeen vuosien aikana, on valitettavasti vahvistanut sen, Jolie kirjoitti koskettavasti.

Aiemmin tänä vuonna Jolie myi oman 40 prosentin osuutensa viinitilasta venäläiselle oligarkki Juri Sheflerille, mikä sai Pittin haastamaan hänet oikeuteen. Pitt väitti, että vain hän teki viinitilan menestyneeksi. Pitt väitti myös, että vuoden 2019 avioeron ehtojen mukaan hänellä ja Joliella oli keskinäinen ymmärrys siitä, että kumpikaan heistä ei voinut myydä osuuttaan viinitilasta ilman toisen suostumusta.

Syyskuussa 2022 Jolien entinen yritys Nouvel nosti 250 miljoonan dollarin oikeusjutun Pittiä vastaan ​​väittäen, että näyttelijä käy kostosotaa viinitilan hallinnasta. Oikeusasiakirjan mukaan yhtiö väitti, että Pitt suunnitteli toistaiseksi onnistuneen suunnitelman ottaakseen haltuunsa Chateau Miravalin ja käytti yritystä henkilökohtaisena valtakuntansa.

Oikeudenkäynnissä otettiin esiin myös Pittin kamppailu alkoholiriippuvuuden kanssa sekä väitetty vuoden 2016 väkivaltatapaus.

Lähde: ET Online

Lue myös:

    Uusimmat