Angelina Jolie liittyy mukaan Marvel-maailmaan – uusi elokuva jo ensi vuonna

Angelina Jolie on Marvelin ensimmäinen todellinen tähtikiinnitys Ikuisuuskiviin keskittyneen, yksitoista vuotta kestäneen saagan jälkeen.

Ohjaaja- ja näyttelijätähti Angelina Jolie liittyy mukaan Marvelin yhä kasvavaan elokuvauniversumiin.

Jolie nähdään keskeisessä roolissa Marvelin uudessa Eternals-elokuvassa. Suomeksi Eternals tunnetaan nimellä Ikuiset.

Elokuva keskittyy supervoimia omaavaan ihmisrodun edustajiin, jotka ovat muovanneet ihmisten historiaa ja sivilisaatiota. Sarjakuvissa Eternals esiintyi ensimmäisen kerran jo vuonna 1976, supersankariporukan kehitti sarjakuvapiirtäjä Jack Kirby.

Elokuvasta ei toistaiseksi tiedetä paljoa. Sen ohjaa Chloé Zhao, jolle Eternals on ensimmäien suuren budjetin elokuva. Näyttelijäkaartia täydentävät Jolien lisäksi Bodyguard ja Game of Thrones -sarjoista tuttu Richard Madden, Silicon Valley -komediasta tunnetuksi noussut Kumail Nanjiani sekä meksikolaistähti Salma Hayek.

Eternalsin käsikirjoituksesta vastaavat Matthew Firpo ja Ryan Firpo. Elokuvan on tarkoitus ilmestyä teattereihin 6. päivä marraskuuta vuonna 2020.

Tänä vuonna yksi luku tuli päätökseensä, kun Avengers: Endgame -elokuvan myötä universumista poistuivat Avengers-johtajat Captain America ja Iron Man. Universumi kuitenkin jatkaa vain laajentumistaan, Eternalsin lisäksi Marvel ilmoitti tuovansa mukaan aiemmin Fox-studion hallussa olleet Fantastic Four -sankarit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja