Angelina Jolie paljasti jättimäisen selkätatuointinsa – tätä symbolit tarkoittavat

0:45
Angelina Jolie esitti pääosaa elokuvassa Maleficent – Pahatar.

Angelina Jolie paljasti selkätatuointinsa esiintyessään paljastavassa mekossa Dumbo-elokuvan kutsuvierasnäytöksessä.

Näyttelijä Angelina Jolie paljasti yleensä piiloon jäävät selkänsä tatuoinnit osallistuessaan neljän nuorimman lapsensa – 14-vuotiaan Zaharan, 12-vuotiaan Shiloh’n ja kymmenen vuotta täyttäneiden kaksosten Viviennen ja Knoxin kanssa Disneyn Dumbo-elokuvan kutsuvierasnäytökseen.

Joliella on yhteensä 17 tatuointia, joita ei kuitenkaan yleensä nähdä, sillä kuuden lapsen äiti esiintyy tavallisesti tatuoinnit peittävissä asuissa.

Tällä kertaa Joliella kuitenkin oli yllään valkoinen Versacen mekko, joka jätti kuuluisan selän paljaaksi. Näkyvissä oli myös Jolien käsivarsitatuointi, jossa on kirjattuina hänen jokaisen lapsensa syntymäpaikan koordinaatit.

Selkään tikatun tatuoinnin kerrotaan ikään kuin solmivan yhteen Jolien sekä tämän ex-mies Brad Pittin. Selässä on ornamentteja sekä symboleita, muun muassa Jolien adoptiopojalle Maddoxille omistettu buddhalainen elämänviisaus, buddhalaisia mantroja sekä neljää mannerta ja myös neljää elemnettiä – maata, vettä, ilmaa ja tulta esittävät kuvat.

– Rakastan niitä, ne ovat vartalotaidetta, Jolie on sanonut tatuoinneistaan.

Suurimman osan ihonsa kuvista Jolie on ottanut pitkän harkinnan tuloksena, mutta löytyypä naisen kropasta myös yksi poikkeus: lonkan sininen lohikäärme, jonka Jolie otti ihoonsa hulvattoman Amsterdamissa viettämänsä yön jälkeen.

– Lohikäärme oli kieltämättä yllätys. Olin Amsterdamissa ja sekosin hieman, seuraavana aamuna heräsin lohikäärme ihossani. Olen aina halunnut lohikäärmeen, mutta tällä on hassu sininen kieli. Lohikäärme edustaa minulle naiseutta, vahvuutta ja eleganttiutta, Jolie kuvaa hauskasti.

Lähde: The Sun 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja