Andy McCoyn vaimo paljasti: Hän ei siedä humalaisia ihmisiä

Angela-vaimon mukaan Julkkis Big Brother -kilpailussa mukana oleva Andy McCoy on oikeasti hyvin rauhallinen, eikä pidä humalaisista ihmisistä.

Rankasta juhlinnastaan tunnettu Hanoi Rocks -tähti varasti huomion astellessaan julkkisten BB-taloon tiistai-iltana. Rokkarin odotetaan tuovan taloon menoa ja meininkiä, mutta Angela-vaimon mukaan humalaiset ihmiset saattavat käydä Andyn hermoille.

– Hän ei tule toimeen liian humalaisten ihmisten kanssa. Hän ei pidä heidän käytöksestään, vaikka saattaa itse käyttäytyä samalla tavoin humalassa. Andya ärsyttävät myös ihmiset, jotka ovat liian innoissaan hänestä. Sellaiset ihmiset eivät ole aidosti kiinnostuneita hänestä ihmisenä. He ovat kiinnostuneita vain hänen nimikirjoituksestaan ja sen sellaisesta.

– Lyhyesti sanottuna siis päällekäyvät ja liian humalaiset ihmiset, Angela sanoi Subin Julkkis Big Brother Extra -lähetyksessä keskiviikkona.

Angela vakuuttaa Andyn olevan oikeasti hyvin rauhallinen ihminen, ja uskoo miehensä voittavan ohjelman.

– Uskon, että hän voittaa. Andy on taiteilija, ja hän on tottunut tällaiseen. Hän voi olla kuukausia tien päällä ja lentokoneissa. Ihmiset ajattelevat, että Andy McCoy on villi, eikä osaa rentoutua. Todellisuudessa Andy voi istua hiljaa lentokoneessa yli kaksikymmentä tuntia.

– Hän saattaa keikkabussissa ollessaan vain lukea kirjaa tylsistymättä, hän on hyvin innokas lukija. Monet istuvat tietokoneiden ääressä, mutta Andy ei ole sellainen. Hän muistuttaa enemmän gorillaa. Joka tapauksessa, Andy on hyvin rauhallinen, Angela paljasti.

Andy McCoyta haastateltiin tänään myös Radio Novaan suoraan BB-talon päiväkirjahuoneesta. Mieheltä tiedusteltiin muun muassa, että mikä on tuntunut vaikeimmalta talossa tähän mennessä.

– Tylsyyden tappaminen. Onhan tää vähän niinku joo, ihan ku ois flygarissa rundaa, Andy vastasi radiolähetyksessä.

Näe mitä talossa tapahtuu juuri NYT – tästä BB 24/7-palveluun.

Lue lisää BB-uutisia Big Brother -sivustolta.

Julkkis Big Brother Extra Subilla arkisin klo 19.00. Päivän koostelähetys Subilla arkisin klo 22.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat