Andy McCoy paljasti: Tapasin Kurt Cobainin juuri ennen kuolemaa

Kitaristi Andy McCoy ja taikuri Jori A. Kopponen juttelivat BB-talossa myöhään yöhön asti.

Tiistaina Julkkis Big Brotheriin astelleet Andy McCoy ja Jori A. Kopponen olivat hereillä vielä puoli kolmen aikaan yöllä. Jori oli kiinnostunut muun muassa siitä, ketä kaikkia suuria rock-tähtiä Andy on Hanoi Rocks -uransa aikana tavannut.

Yksi kiinnostavista paljastuksista oli edesmennyt Nirvana-laulaja Kurt Cobain, jonka Andy kertoi tavanneensa juuri ennen tämän kuolemaa.

– Kurt Cobain, näin sen neljä päivää ennen kuin se veti veivinsä, hän kertoi.

Cobainin traagista kuolemaa pidetään itsemurhana. Andyllä oli kuitenkin omat epäilyksensä asiasta, sillä hän ei usko, että Cobain halusi tappaa itseään heroiinin aiheuttamassa hyvässä olotilassa.

– Kukaan ei tee itsaria hyvässä koni-high’ssa. Siinä on liian hyvä fiilis, ellei ole joku maanis-depressiivinen, hän perusteli.

Jori tiedusteli, miten Andy sitten uskoo Cobainin kuolleen.

– On sisäpiirihuhuja, että joku tyyppi hoiti sen, mut siitä ei oo näyttöö. On siinä jotain hämärää, jotenki se story oli pimee, tämä pohti.

Jori kysyi vielä, uskooko Andy kuoleman johtuneen huumeveloista, mutta rokkari piti tätä epätodennäköisenä.

– En tuntenut jäbää, tapasin vain pari kertaa. Pöydällä oli 70 000 dollarin lunastamaton rojalti-shekki, Andy selitti.

Hän muisteli myös vuosia Guns 'n' Roses -yhtyeen jäsenten kanssa. Jori epäili, että kitaristi Slash ei olisi koskenut huumeisiin.

– Otti Slash konia. Slash on todella kiva ihminen. Pahin dokaamaan oli Duffy, basisti. Suoraan Smirnoffia pullosta heti aamiaiseksi, Andy kuvaili.

Kissin miehiä Andy sen sijaan kuvaili bisnesmiehiksi, jotka eivät käyttäneet päihteitä juuri ollenkaan, vaan keskittyivät täysillä musiikkiin.

Gene on tosi bisnesmies. Avasin kissille varmaan 60–70 keikkaa, siinä oli aikaa tutustua. Stanley veti vähän jotain punkkua. Gene ei ole koskaan juonut, käyttänyt periaatteessa mitään.

Lue lisää BB-uutisia Big Brother -sivustolta.

Julkkis Big Brother Extra Subilla arkisin klo 19.00. Päivän koostelähetys Subilla arkisin klo 22.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat