Andy McCoy poistettiin talosta sääntörikkomuksen takia

Andy poistettiin talosta sääntörikkomuksen vuoksi keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Rokkari oli ilmoittanut keskiviikkona puolilta päivin Big Brotherille päiväkirjahuoneessa luovuttavansa kilpailun. Andyn oli tarkoitus poistua julkkisten BB-talosta torstai-iltana, mutta yöllisten tapahtumien johdosta hän lähtikin aiottua aikaisemmin.

Keskiviikkona talossa vietettiin Andyn päivää. Asukkaat olivat ruokailemassa Andyn toivomaa illallista, kun Andylla oli yhtäkkiä muille tärkeää asiaa.

– Mä joudun lähtee huomenna, mulla on paineet, mulla on taidenäyttely 19. päivä. Mä lopetan ton taulun himassa, fyrkat siitä tulee tänne hyväntekeväisyyteen. Te kaikki ootte mulle tosi rakkaita, ja toivon että ootte oppineet, älkää fragatko. Mä on rundannut ympäri maailman koko elämän, en oo päässy näin pitkälle ilman duunia. Mulla tulee ikävä teitä, mut mun on pakko jatkaa mun normaalii elämää. Musta ois nasta jäädä, mutta mä en voi, mies selitti.

Keskiviikon aikana Andy sai Isoveljeltä käyttöönsä myös kitaran ja maalausvälineet. McCoy esitteli soittotaitojaan saaden asukkaat kuuntelemaan lumoutuneina.

Tuotanto päätyi kuitenkin poistamaan Andyn talosta keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Poistaminen johtui tilanteesta, jossa rokkari suuttui Claudialle ja Anulle näiden mentyä sotkemaan Andyn maalausta. Taulu oli tarkoitus myydä huutokaupassa, ja lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen.

Lue lisää BB-uutisia Big Brother -sivustolta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat