Andy McCoy BB-talossa: Näistä hänet muistetaan

Rock-tähti Andy McCoy ilmoitti tänään luovuttavansa Julkkis Big Brotherissa.

Nähtäväksi jää, millaiseksi Big Brother -talon ilmapiiri Andy McCoyn lähdön jälkeen muodostuu. Varmaa on ainakin se, että rokkari on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen sekä talon muihin asukkaisiin että ohjelman katsojiin.

Ensimmäiset päivät Andy eli talossa hiljaiseloa, mutta on sen jälkeen rentoutunut ja antanut itsestään hyvin lämpimän, sydämellisen ja muista välittävän kuvan. Mukaan on mahtunut myös uskomattomia letkautuksia, hurjia tarintoita ja hykerryttävän hauskoja hetkiä. MTV3.fi kertaa Andyn ikimuistoisimmat tempaukset BB-talossa.

Andy löi muut asukkaat ällikällä astellessaan viimeisenä BB-taloon kauden ensimmäisenä iltana. Ällistyneet asukkaat yrittivät tarjota rokkarille samppanjaa, mutta tämä torjui tarjouksen ykskantaan.

Terävä vitsiniekka

– Mä vihaan skumppaa, Andy letkautti meemiksikin päätyneen mielipiteensä.

– Mitä v**tuu sä katot, hän puolestaan ärähti tuijottamaan jääneelle Sara Siepille.

Andyn teräviä letkautuksia kuultiin lisää, kun asukkaat kyselivät toistensa horoskooppeja.

– Kalkkuna! Andy kiekaisi Susannan horoskoopiksi.

– Kusipää! Kuului puolestaan Andyn versio Jorin horoskoopista.

Talossa Andy on kertonut avoimesti omista villeistä rock-vuosistaan ja huumeiden käytöstään.

– Phin mun moka (lavalla) on ollut nukahtaa seisaaltaan, hän muisteli erästä kertaa, jona oli juonut liikaa alkoholia ennen keikkaa.

Hän on myös kertonut tapaamisistaan maailmantähtien kanssa.

Kurt Cobain, näin sen neljä päivää ennen kuin se veti veivinsä, hän kertoi Jorille.

Andy paljasti talossa myös muun muassa käyneensä LA Lakersin koripallo-otteluissa Jack Nicholsonin kanssa.

Empaattinen musiikkimies

Empatiapisteitä Andy on kerännyt herkistelemällä rakkaudellaan vaimoaan Angelaa kohtaan. Hän on useita kertoja sanonut ikävöivänsä vaimoaan ja julistanut rakkauttaan.

– Oon niin rakastunut siihen friiduun. Tulee tippa linssiin ikävästä, Andy huokaili viikonloppuna.

Andy on talossa jakanut myös isällisiä neuvoja muun muassa Saralle ja Mariannelle. Hän on myös myöntänyt tuntevansa isällistä vastuuta Mariannesta.

– Kyl mä voin adoptoida sut virallisesti. Mut sun täytyy oppii puhuu englantii, sit sul on koko maailma auki, Andy sanoi naiselle eräänä iltana.

Musiikki on herättänyt Andyssa erilaisia tunteita. Hän on useaan otteeseen kertonut kaipaavansa kitaraansa ja kunnon rock-musiikkia.

BB-talon ensimmäisissä bileissä Andy kuitenkin villiintyi bailaamaan Tuomas KauhasenEnkeli-kappaleen tahtiin ja huvitti tällä eleellään muita asukkaita suuresti.

Viime lauantaina järjestetyissä juhlissa Andy sen sijaan menetti hermonsa täysin konemusiikkia soittaneeseen dj:hin ja haukkui estoitta tämän soittamaa musiikkia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat