Ammattimeikkaaja vinkkaa: Rajaa silmäsi tänä keväänä kissamaisesti!

Meikkaaja-kampaaja Mariela Sarkima seuraa kauneusmuotia työnsä vuoksi ja neuvoo trendikkyyttä tavoittelevat rajaamaan silmänsä tulevana keväänä kissamaisesti. Mallia näyttäviin rajauksiin voi hakea maailmantähdiltä.

Mariela Sarkima kertoi AVAlle, mitkä meikkitrendit kukoistavat tulevana keväänä. Ylitse muiden ovat kissamaiset rajaukset.

– Super in ovat esimerkiksi Lana Del Reyn 1960-luvun inspiroimat kissamaiset rajaukset. Tuntuu siltä, että ne ovat tulleet jäädäkseen, Sarkima kertoo.

Rajausten kanssa on kuitenkin syytä olla tarkkana, sillä pahimmillaan niiden epäonnistuessa sortuu meikkimokaan. Millaista rajausta sitten tänä keväänä voidaan kutsua meikkimokaksi?

– Ilmassa roikkuva rajaus eli sellainen rajaus, joka ei ole siellä ripsen tyvessä, vaan siihen jää väliin ihokaistale ja sen jälkeen vasta on piirretty paksu musta rajaus. Sen minä voisin julistaa meikkimokaksi. Se on out, Sarkima toteaa.

Tänä keväänä etenkin oranssi huulipuna ja sininen silmämeikki on muodissa.

Myös erityisen raikkaat ja värikkäät meikit ovat tulevana keväänä muodissa. Sarkima kehottaa kokeilemaan sen tutun huulipunan lisäksi aivan uusia sävyjä.

– Kaikki voimakkaansävyiset huulipunat eli oranssi, fuksia ja klassinen punainen, Sarkima listaa trendikkäimpiä värivaihtoehtoja.

– Silmämeikissä näkyy kirkkaansinistä. Vedenvärinen syvä turkoosi tulee muotiin myöhemmin keväällä.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock / Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja