Vastanaineiden autosta loppui bensa matkalla häävastaanotolle – hääkuvaaja sai napattua mahtavan kuvan

Hääparin mieliala ei laskenut, vaikka moottoritiellä hääautosta loppui bensa. Sen sijaan tilanne sai aikaan täydellisen hääkuvan.

Juuri avioituneet Jake ja Amber Garcia olivat matkalla häävastaanotolleen päivää varten vuokraamassaan vuoden1966 Rolls Royce Austin Princess -autossa, kun auton vauhtia lkoi hidastua. Kuljettaja totesi bensan loppuneen yllättäen keskellä moottoritietä. 

– Kutsuimme hääseurueemme takaisin hakemaan meidät, koska he olivat edellä meitä, Amber kertoi Yahoo Lifestyle -sivustolle.

Pariskunta odotteli hääasuissaan apujoukkoja vartin verran hääkuvaajan napatessa samalla kuvia.

– Kun seurue saapui, veljeni, lankoni ja bestman auttoivat meitä ottamaan tavaramme, ja heti kun käännyimme, kuvaaja otti meistä kuvan.

Lopputulos oli niin hauska, että Amber jakoi Facebook-sivuilleen.

"Muisto, jonka muistamme aina", Amber hehkutti. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

VIDEO: Tämän hääparin kuviin ilmestyi puolestaan kutsumaton vieras. Artikkeli jatkuu videon alla.

0:55

Vaikka hääparia oli kohdannut epäonni, kuvasta paistaa onni. Hääseurueen mielialaa pieni takaisku ei laskenut.

– Emme olleet alamaissa tämän takia. Se oli meille rakkauden päivä, koska olimme juuri menneet naimisiin, eikä mikään olisi voinut saada meitä tolaltamme. Asioita tapahtuu, ja pitää vain mennä eteenpäin ja löytää siitä jotain positiivista! Se oli itse asiassa aika hauskaa meidän mielestämme. Kuten kuvasta näkee, hymyilimme ja nauroimme, koska se oli hauska tilanne, morsian selittää.

Amberin mukaan takaisku tiellä oli muutenkin pientä verrattuna häiden suunnittelun aiheuttamaan stressiin.

Amber ja Jake eivät ole ainoa hääpari, joka on saanut kohdata epäonnea hääauton kanssa. Lue: Hääparin auto hajosi matkalle – pian vieraat saivat yllättyä: "Menimme paniikkiin, kun näimme poliisiauton lähestyvän..."

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja