Amerikkalaismies luuli pelastaneensa pienen koiranpennun – totuus eläimestä yllätti

Autoilija ajoi peuran päälle – eläin hyökkäsi kimppuun 1:07
Luonto voi myös yllättää! Autoilija ajoi peuran päälle – eläin hyökkäsi kimppuun

Amerikkalaismies oletti pelastaneensa pienen "koiranpennun". Kyseessä ei kuitenkaan ollut koira.

Kalifornialainen patikoija oletti tehneensä hyvän teon pelastaessaan suloisen "koiranpennun". Totuus pennusta oli kuitenkin hieman villimpi.

Mies oli kävelyttämässä omaa koiraansa, kun hän havaitsi luonnossa pennun. Mies oletti eläimen olevan hylätty koira ja otti sen mukaansa, kertoo Fox News.

Soitti eläinsuojelujärjestöön

Kotiin päästyään mies soitti San Diego Humane Society -eläinsuojelujärjestöön. Järjestön edustaja saapui tutkimaan pennun. Silloin selvisi myös totuus.

– Heidän yllätyksekseen olento oli oikeasti kojootin pentu, järjestö totesi Facebookissa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Miten kamalan surullista"

Pentu toimitettiin villieläinten hoitoon erikoistuneeseen hoitolaan, The Fund for Animals Wildlife Centeriin. Keskuksen mukaan pentu voi hyvin.

– Tavoitteemme on aina kasvattaa orpopennut muiden saman lajin edustajien kanssa ja palauttaa ne lopulta luontaiseen ympäristöönsä, kun ne ovat luontaisessa itsenäistymisiässä, järjestö toteaa.

Kyseinen pentu tuli kuitenkin järjestön hoiviin hyvin aikaisessa vaiheessa elämäänsä, eikä sille ole löytynyt muita orpopentuja ystäväksi. Pennun riski leimautua ihmisiin on suuri. Järjestö ei toistaiseksi osaa sanoa, voiko pentua koskaan palauttaa luontoon.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Tällä hetkellä voimme iloksemme kertoa, että se voi hyvin ja kukoistaa, järjestö lohduttaa.

Villieläimen pentua ei tule heti "pelastaa", vaikka pentu vaikuttaisi hylätyltä. Usein emo palaa ruoanhakuretkeltään pennun luo jonkin ajan kuluttua. Jos eläin kuitenkin on vahingoittunut, sitä tulee auttaa.

"Miten kamalan surullista"

Netissä pentu keräsi suloisuutensa vuoksi suitsutusta.

– En voi lakata sanomasta "aww". Miten kaunis! Julie Pursel kehuu.

– Miten kamalan surullista, ettei se ole enää emonsa kanssa, Kerry Stebbins suri.

Astetta ikävämpi tapaus koettiin Yhdysvalloissa aiemmin, kun Denverin lähistöllä asuva nainen halusi auttaa pesukarhun pentua, mutta joutui lopulta hoitoon vesikauhuepäilyn vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat