Mainos

Amerikkalaislehdeltä arvostusta Helsingin Hotel Kämpille

Helsingin Hotel Kämp oli ainoa pohjoismainen hotelli sadan maailman parhaan hotellin joukossa.

Amerikkalainen Travel & Leisure -lehti on lukijaäänestyksessään valinnut Helsingin Hotel Kämpin sadan maailman parhaan hotellin joukkoon.

Kämp sijoittui äänestyksessä sijalle 92 maailman 750 000 hotellin joukosta. Tämän vuoden listalle pääsi Kämpin lisäksi 20 muuta eurooppalaista hotellia, joiden joukossa ei ollut muita pohjoismaisia hotelleja. Hivenen Kämpiä edellä äänestyksessä oli Pariisin Ritz-hotelli sijalla 89 ja heti Kämpin vanaveteen sijoittui Monte Carlon Hotel de Paris.

Travel & Leisure -lehti on varakkaille matkailijoille suunnattu lehti, joka kokoaa vuosittain lukijaäänestyksen perusteella maailman parhaat matkailukohteet. Parhaaksi hotelliksi äänestettiin tänä vuonna Etelä-Afrikassa sijaitseva safarihotelli Singita Private Game Reserve.

Kämp on tänä vuonna noteerattu myös mm.New York Timesissä ja australialaisessa Herald Timesissä.

- Hotel Kämpillä ja muilla nykypäivän luksustuotteilla on suuri merkitys, kun Helsinkiä nostetaan kansainvälisten metropolien rinnalle, arvioi Palace Kämp Groupin toimitusjohtaja Mikko Heinonen.

- Travel & Leisure -lehden tunnustus annettiin Hotel Kämpille, mutta ennen kaikkea se on suuri kunnia ja ansio Helsingille, Heinonen jatkoi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.