Video: Näin mediaa hemmotellaan Helsingissä – toimittajat katsovat jalkapallon MM-loppuottelun jättiscreeniltä ilmaisia juomia nauttien, ja illan kruunaa sauna

Näin mediaa hellitään Helsingin mediakeskuksessa 1:00

Helsingin maailman politiikan keskiöön nostava Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin tapaaminen on pian käsillä, ja kaupungissa parveilee jo satoja toimittajia kotimaasta ja ulkomailta.

Toimittajien työskentelyn keskuksena toimiva Finlandia-talo palvelee yli 1400 paikalle saapuvaa toimittajaa. Ulkoministeriön mukaan heitä saapuu 61 eri maasta.

Mediakeskuksen mukaan noin puolet akkreditoiduista toimittajista oli saapunut paikalle.

Kiireisiä toimittajia hellitään mediakeskuksessa muun muassa useilla erilaisilla saunoilla, rentotutumisaulalla ja torin antimilla, kuten marjoilla ja herneillä.

Perinteinen suomalainen sauna on pystytetty Finlandia-talon pihaan, ja se on ollut päällä keskipäivästä saakka. Lisäksi samalla alueella on lisäksi lämmittämätön sauna tutustumista ja haastattelujen tekoa varten. 

Helsinki-aulassa voi työskennellä ja rentoutua. Halukkaat voivat katsoa sunnuntain jalkapallon MM-finaalin sohvilta, ja samaan aikaan baari tarjoaa juomaa.

Lue myös:

    Uusimmat