Amerikkalainen ruokakauppa sai robotit kuljetusavuksi poikkeustilanteeseen: ”Ne mahdollistavat ostosten teon ilman ihmiskontakteja”

Robotit kuljettavat ostokset nykyisin kotiin ruokakaupasta Yhdysvalloissa: ”mahdollistavat ostosten teon ilman ihmiskontakteja” 1:40
Näin ostoksia kaupasta kotiin kuljettavat robotit toimivat!

Edes koronaviruksen aiheuttama pandemia ei ole nujertanut Marylandin osavaltiossa sijaitsevan pienen lähikaupan tarmoa palvella lähialueen asiakkaita, kertoo CNN.

Marylandissa Yhdysvalloissa, aivan Washington DC:n lähellä sijaitseva pieni kaupunki Chevy Chase on saanut koronaviruksen aikana innovatiivisia apureita. Kaupungissa sijaitseva lähikauppa Broad Branch Marketin on saanut tärkeää apua arjen pyörittämiseen.

–  Meillä on pitkä historia tämän alueen palveluntarjoajana. Kun virus saapui alueelle, meille tuli aika selväksi se, että jos joku työntekijöistämme sairastuisi, meidän pitäisi sulkea kauppamme, satavuotiaan lähikaupan omistaja Tracy Stannard kertoo.

–  Kaupallamme on maine, että se on aina valmiina auttamaan naapurustoa.

Sen takia Broad Branch Market halusi löytää keinon, jonka avulla se pystyisi turvallisesti jatkamaan asiakkaiden palvelemista koronaviruksesta huolimatta. Silloin robotit saapuivat avuksi.

Robotit avuksi

Kuljetusrobotit olivat jääneet työttömiksi yliopistojen sulkeuduttua koronapandemian takia. Kyseisiä robotteja valmistava yhtiö tarjosi näppäriä laitteita perinteikkään lähikaupan avuksi kauppakassikuriireiksi. Broad Branch Market ei ole ainoa, vaan kuljetusrobotteja on tarjottu pienyrityksille avuksi ympäri Yhdysvaltoja.

Roboteissa on lukuisia hyviä puolia. Suloisen ulkonäön lisäksi ne ovat erinomaisia lyhyen matkan kuriireja pandemian aikana.

– Ihmiset rakastavat niitä. Jotkut sen takia, että ne ovat hauskoja ja söpöjä ja toiset taas sen takia, että nyt ne mahdollistavat ostosten teon ilman ihmiskontakteja, Tracy luettelee.

Lue uusimmat lifestyle-aiheet.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat