Amanda ei saanut palvelua kynsisalongissa – jalkahoito evättiin ylipainon vuoksi

0:25

Amerikkalaisnainen ei saanut pedikyyriä ylipainonsa vuoksi.

Yllä olevalla videolla tiivistettynä bikinikunnon vaatimukset.

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa sijaitsevassa kynsisalongissa kieltäydyttiin asiakkaan kynsien laittamisesta tämän ylipainon vuoksi, uutisoi muun muassa The State.

Asiakas Amanda Wolfenbarger kertoi käyneensä Conway's Nail Spa -hoitolassa elokuun viimeisenä päivänä haluttuaan jalkahoidon. Naiselle kuitenkin kerrottiin, että yli 113-kiloisten asiakkaiden palvelu oli vastoin kynsisalongin toimintapoja.

113 kilon raja

Wolfenbarger oli kertomansa mukaan jo istuutunut tuoliin ja liotti jalkojaan, kun työntekijä tiedusteli häneltä hänen painoaan.

Nainen kieltäytyi vastaamasta, mutta työntekijä totesi tuolloin asiakkaan olevan "liian iso" ja "rikkovan tuolin". Työntekijä osoitti nolostuneelle Wolfernbergerille kylttiä, jossa luki: "Olemme pahoillamme, mutta emme ota vastaan ketään yli 113-kiloista pedikyyriä varten."

– Minua ei koskaan ole saatu tuntemaan sellaiseksi kuin silloin, Wolfenbarger kertoi The State -sivustolle.

Omistaja vetoaa asiakasturvallisuuteen

Naisen tilanteesta tekemä Facebook-päivitys levisi vauhdilla, mutta kynsisalonki ei silti muuttanut ohjeistustaan.

Uutisasema WBMF:lle antamassaan haastattelussa salongin omistaja Tina Bui vetosi siihen, että ohjeistuksen taustalla on asiakasturvallisuus, sillä tuolit eivät kanna enempää painoa. Bui aikoo kuitenkin muotoilla kyltin tekstin uudelleen.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun vastaavaa on sattunut. Aiemmin tenneseeläinen Deshania Ferguson kiukustui paikallisen kynsisalongin vastaavasta ohjeistuksesta ylipainoisia kohtaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja