Sebastian Vetteliltä paljonpuhuva viesti Ferrarille: "Minä yritin, kiitos"

Sebastian Vettel oli lauantain F1-aika-ajoissa Britannian Silverstonessa tyytyväinen vain omaan suoritukseensa. Tallinsa Ferrarin tarjoamasta autosta hän ei voinut sanoa samaa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian toinen GP suorana 7.-9.8.
La: aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Britannian toinen GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettel putosi jatkosta toisessa aika-ajon osiossa ja oli vasta 12:s. Hänen viimeinen kautensa Ferrarilla on kääntymässä ikäväksi lopuksi, sillä tallikaveri Charles Leclerc tuntuu aina saavan enemmän irti autostaan. Nyt Leclerc oli lähes neljä kymmenystä nopeampana kahdeksas.

Tällä kertaa Vettel ei kokenut, että hän olisi voinut ajaa yhtään kovempaa.

– Okei, tuossa oli kaikki, mitä minulta löytyy. Ja kaikki, mihin tällä autolla pystyy, joten… minä yritin. Kiitos, Vettel tiivisti tiimiradiossa palatessaan varikolle.

– Ymmärretty, kiitos, kisainsinööri vastasi.

Aika-ajojen jälkeisessä haastattelussa hän jatkoi samasta aiheesta.

– Yritän tehdä parhaani, joten toivottavasti huominen on parempi, mutta olemme aika samassa tilanteessa kuin viime viikolla. Emme onnistuneet ottamaan askelta eteenpäin. Yritimme monia juttuja auton kanssa.

– Positiivisesti ajateltuna, olin tyytyväinen kierroksiini. Se tuntui, että sain niistä kaiken irti. Olen ajanut huonompiakin kierroksia elämässäni, ja ollut silti paljon ylempänä sijoituksissa. Olen siihen tyytyväinen, Vettel kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat