Mersu-pomo ruoski Valtteri Bottasta – suomalainen nöyränä

Mercedeksen F1-tiimin urheilujohtaja Toto Wolff kritisoi taannoin Valtteri Bottasta tämän vaikeuksista ajaa nopean auton takana. Suomalaiskuski on ottanut moitteet nöyrästi vastaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Singaporen GP suorana 20.-22.9.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Singaporen GP klo 15.05, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Wolff koki, että Bottaksella oli voittoauto allaan Italian GP:ssä, mutta suomalainen ei onnistunut ohittamaan Ferrarin Charles Leclerciä.

– Näyttää siltä, että hän on hieman vaikeuksissa siinä vaiheessa, kun hän on toisen auton takana ja omasta autosta pitäisi saada paras irti, Wolff mietti.

– Samankaltaisessa tilanteessa Lewis (Hamilton) saa itsensä lähelle toista autoa ja hän pystyy yrittämään ohitusta, Wolff nosti esiin suomalaisen tallikaverin ja totesi, että tässä Bottaksella on parannettavaa.

Bottas aikoo myös ottaa vinkistä vaarin.

– On ollut kertoja, jolloin Lewisin on ollut helpompaa pysyä kilpailijan perässä ja hyökätä paremmin. Se on ehdottomasti yksi Lewisin vahvuuksista, ja minun pitää parantaa siinä, Bottas sanoi GrandPX.newsin mukaan.

– Olen matkustanut Singaporeen tietäen, että voin tehdä sen. Hänellä on kyllä kiva piste-ero, mutta voin keskittyä siihen, miten voin tehdä työni paremmin.

Viisinkertainen maailmanmestari Hamilton johtaa MM-sarjaa 63 pinnan erolla ennen Bottasta.

Lue myös:

    Uusimmat