Mainos

Aloittaako Final Fantasy uuden elokuva-ajan?

Final Fantasy on kuin elokuvan mittainen erikoistehoste, japanilaisen peliyhtiön jättihanke, jonka kustannukset ovat lähes miljardi Suomen markkaa. Elokuvan juoni on videopelien kaltainen: digitaaliset sankarit käyvät eloonjäämiskamppailuja keinotulevaisuudessa, jota leimaavat itämainen mystiikka ja uuden ajan uhkakuvat. Vain interaktiivisuus puuttuu.

-Uskon ilman muuta, että elokuva, pelimaailma ja kaikki virtuaalitodellisuuteen liittyvä interaktiivisuus hallitsevat tulevaisuuden markkinoita, tietokonegrafiikan suunnittelupäällikkö Gary Mundell vakuuttaa.

Viimeisin tekniikka pystyy melkein mihin vain. Pystyykö se korvaamaan myös näyttelijät, jotka ovat olleet huolissaan asemastaan tekniikan varjossa?

-Uskon, että korvaamme työssämme näyttelijät tekniikalla, mutta on sitten aivan toinen juttu, syrjäytämmekö me heidät työmarkkinoilla. Juuri tästä näyttelijät ovat huolissaan eikä välttämättä siitä, että esitämme elävännäköisiä henkilöitä valkokankaalla, selvittää Mundell.

Yhdysvalloissa Final Fantasyn kassamenestys on ollut aikamoinen pettymys. Elokuvan heikohkosta yleisömenestyksestä huolimatta Gary Mundell uskoo alansa tulevaisuuteen.

-Paljon on vielä kokeilematta. Eikä mikään toinen teollisuus tule korvaamaan tätä teollisuutta. Se kasvaa vain entistä suuremmaksi, ennustaa Mundell.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.