Ällistyttävä kuvapari: Tyson Furyn muodonmuutosta on vaikea uskoa todeksi

0:55
Tyson Fury ja Vladimir Klitshko nyrkkeilivät MM-ottelussa vuonna 2015.

Nyrkkeilytähti Tyson Fury, 32, on tehnyt neljässä vuodessa täysin ällistyttävän muodonmuutoksen. Hän on kuin aivan eri mies tuoreessa otoksessa.

Talksportin nyrkkeilytoimittaja Michael Benson jakoi Twitterissä huiman kuvaparin, jossa Fury poseeraa sekä vuonna 2017 että nyt 2021. Fury ei ollut 2017 otellut kahteen vuoteen, ja kiloja oli päässyt kertymään vyölle. Britti palasi kuitenkin vuonna 2018 kehään ja on tikannut itsensä ulkoisestikin vakuuttavaan kuosiin. Kymmeniä kiloja on tipotiessään.

Raskaan sarjan nyrkkeilijäsuuruuden nykyinen ulkomuoto on hämmästyttänyt, etenkin kun hän sanoi äsken juovansa jopa kahdeksasta kahteentoista tuoppia lagerolutta päivässä.

– En aio panna kaikkia muniani yhteen koriin. Olen syyllistynyt siihen aiemmin, ja kun ottelu ei toteudu, minusta tulee valtavan masentunut ja tuntuu kuin tappaisin itseni, Fury sanoi viime kuussa iFL TV:lle.

"Saan kalorini alkoholista"

Fury on kohtaamassa maanmiehensä Anthony Joshuan: kaksikon kerrottiin maaliskuussa allekirjoittaneen sopimuksen kahdesta ottelusta, joissa ratkaistaan WBA-, IBF-, WBO- ja WBC-liittojen tittelit. Otteluiden ajankohta ei ole vielä tiedossa.

– En aio sanoa, että se (seuraava ottelu) on tapahtumassa ehdottomasti kesäkuussa tai heinäkuussa. Olen lopettanut treenaamisen toistaiseksi, olen lomalla, Fury sanoi.

– Juon mitä tahansa kahdeksasta kahteentoista lageriin päivässä tällä hetkellä. En kuitenkaan syö (paljon), joten saan kalorini alkoholista.

– Olen treenannut ja treenannut ja treenannut ilman kehitystä, joten olen nyt joutilas mies.

Furyn edellinen koitos oli helmikuussa 2020, jolloin hän päihitti Yhdysvaltain Deontay Wilderin WBC-liiton titteliottelussa ja nappasi vyön itselleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja