63 kiloa laihduttanut nyrkkeilytähti julkaisi harvinaisen otoksen – painoi kuvanottohetkellä yli 180 kiloa ja kiskoi sata tuoppia olutta viikossa

Deontay Wilder ja Tyson Fury kohtasivat titteliottelussa 1:12
Deontay Wilder ja Tyson Fury ottelivat ratkaisemattoman runsas vuosi sitten joulukuussa 2018.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan entinen maailmanmestari ja kahden vuoden jälkeen tauon jälkeen kehään palannut Tyson Fury teki melkoisen työn päästäkseen takaisin ottelukuntoon.

Marraskuussa 2015 Wladimir Klitschkon kukistanut ja myöhemmin ottelun jälkeen nyrkkeilyhanskansa naulaan lyönyt Fury teki onnistuneen paluun kehään syksyllä 2018, kun hän löi albanialaisen Sefer Seferin Manchesterissa.

Näiden kahden ottelun välissä 31-vuotias Fury ehti vaeltaa varjojen mailla niin henkisesti kuin fyysisesti. Ennen comebackiaan täydellisen elämäntaparemontin tehnyt nyrkkeilijä on kertonut syvästä masennuksestaan ja siitä, kuinka hän oli synkimmällä hetkellään lähellä ajaa autolla sillalta alas.

Peräti 206-senttinen Fury on sittemmin kohdannut Seferin lisäksi Deontay Wilderin, Tom Schwarzin sekä Otto Wallinin ja valmistautuu tällä hetkellä uusintaotteluun Wilderia vastaan.

Harjoituskautensa keskellä Fury julkaisi Instagram-tilillään tuokiokuvan siitä, miltä hän näytti nyrkkeilytaukonsa aikana painaessaan peräti yli 180 kiloa. Noihin aikoihin Fury on sanonut juoneensa sata tuoppia olutta viikossa, mikä heijastuu kuvassa hänen keskivartaloonsa.

– Kun joku sanoo, että et voi tehdä jotain, katso tätä ja muista, että kaikki on mahdollista. Painoin tässä yli 400 paunaa, Fury kertoo kuvansa saatetekstissä.


Ennen paluuotteluaan Fury on kertonut pudottaneensa mielettömät 63 kiloa vuoden aikana.

Tällä hetkellä aivan erilaisessa iskussa oleva Fury kohtaa amerikkalaisen WBC-liiton maailmanmestarin Deontay Wilderin odotetussa uusintaottelussa 22. helmikuuta Las Vegasissa. 

Lue myös:

    Uusimmat