Kovaa tekstiä Mike Tysonista – kommentaattori nosti pöytään dopingin

Mike Tyson kokeilee tyttärensä hoverboardia 0:32
Mike Tyson kokeilee videolla tyttärensä hoverboardia.

Tunnettu UFC-kommentaattori, myös nyrkkeilyä ymmärtävä Joe Rogan on syvästi vaikuttunut nyrkkeilylegenda Mike Tysonin, 53, tuoreista treenivideoista. Rogan pohtii myös dopingin mahdollisuutta Tysonin kaavailemassa paluussa.

Tyson on kertonut haluistaan tehdä paluu muutaman erän näytösotteluissa, ja niihin hän on jo aloittanut harjoittelun. Kyse ei ole ollut mistä tahansa läpsyttelystä, vaan raskaan sarjan entinen hallitsija on painanut uusilla treenivideoillaan hurjia iskuja häkellyttävän lujaan tahtiin. Myös Joe Rogan yhtyy kehujien kuoroon.

– Oletteko nähneet Mike Tysonin videon? Mike Tyson on tulossa takaisin. Hän näyttää v***n sensaatiomaiselta. Hän on 53, vuoden vanhempi kuin minä. Hän näyttää v***n uskomattomalta, hirvittävältä, Rogan sanoi The Joe Rogan xperience -lähetyksessä.

Rogan kuvailee ”pommi-iskuja jakelevan” Tysonin ”liikkuvan kuin maailmanmestari”.

– Katsokaa, miten nopeasti hän liikkuu, katsokaa, miten pelottava hän on. Se saa minut ajattelemaan Mike Tysonia parhaimmillaan.

Rogan kuitenkin pohtii, pitäisikö Tysonille järjestää dopingtestaus ennen kuin hän astuu kehään.

– Jos he eivät testaa häntä hormonien varalta, asiat ovat kovin eri lailla.

– Jos hän ottaa testosteronia, kasvuhormonia tai kilpirauhashormonia, kroppa toimii paljon paremmin myöhäisellä iällä.

Spekulaatioissa on ollut skenaario, että Tyson saattaisi kohdata 1990-luvun verivihollisensa Evander Holyfieldin kolmannen kerran. Holyfield, 57, on kertonut alkavansa otella näytösotteluissa ja sanoi jo olevansa valmis otteluun Tysonia vastaan, kunhan pöytään lyödään riittävästi rahaa.

– Jos he eivät testaa Tysonia ja Holyfieldia ja kaikkia näitä jätkiä, saatamme nähdä hullua tavaraa. En tiedä, ehkä hän (Tyson) ei käytä mitään. Ehkä hän on vain erityinen urheilija, Rogan arvioi.

Tyson lopetti ammattilaisuransa 2005 ja otteli näytösotteluita seuraavana vuonna, mutta sen jälkeen häntä ei ole kehässä nähty.

Lue myös:

    Uusimmat