Mainos

"Älkää siirtykö eteenpäin, minulla on vielä kysyttävää" – valittaja ja kaikkitietävä löytyvät jokaisesta taloyhtiön kokouksesta

Taloyhtiön kokous on tarkoitettu kaikille yhtiön jäsenille – myös niille stereotypioita toteuttaville. Tunnistatko nämä tyypit taloyhtiössäsi?

Valittaja

”Minä olen koko talven tehnyt tätä ongelmalistaa, jonka nyt luen. Mielestäni C-talon rapun kynnys on hieman liian matala. Tai korkea. Siivous on hoidettu huonosti. Istutukset D-talon edustalla eivät ole symmetriset. Asukas A2:ssa bilettää koko ajan. Voitte nyt kääntää sivua…”

Epäilijä

”Ymmärrän, että julkisivuremontti on tarpeen, mutta onko tätä edes suunniteltu? Kuka sen hoiti? Millainen maine heillä on? Kuka vastaa tästä? Mistä saamme rahat? Hei, älkääs nyt siirtykö eteenpäin, minulla on vielä lisää huolenaiheita…”

Uudistaja

”Mielestäni pihaan tarvitaan grillikatos, leikkikenttä, pihasauna ja uusi tie. Kai meillä on rahaa?”

Säästäjä

”Uusi roskis? Siis paljonko se nyt maksaa? Ei kai vastike nouse?”

Tyyppi, joka tietää jo kaikesta kaiken

”Havaitsin listauksen sivulta 3D, että olette suunnitelleet tekonurmea tontin reunalle. Mielestäni parempi olisi turvautua perinteiseen nurmikkoistutukseen… Minulla on myös tarjota useita LVI-ratkaisuja vuoden 2042 pihauudistusta silmälläpitäen.”

Kommentoija

”Tuo ideahan on ihan kamala. Hah, ei se noin ole. Hoh, ei kai sitä noin kannata tehdä? Ei siis sillä, että minulla olisi yhtään ideaa, kunhan sanon vain.”

Rauhan puolella

"Miten tästä yhtiöstä on tullut niin levoton? Eilenkin joku käveli koroilla kello 21.15. Tiedän, koska katsoin juuri silloin kelloa! Ei, en voi ostaa taloa maaseudulta, haluan asua ihmisten keskellä. Haluaisin vain, että he olisivat hiljaa, ihan koko ajan."

Laatikon ulkopuolelta

”Ymmärrän, että nyt puhutaan kesän pihatalkoista, mutta haluaisin silti nostaa esiin viime vuonna tehdyn päätöksen, joka ei liity mihinkään.”

Pihalla

”Haluaisin puhua siitä uima-altaan rakennusprojektista. Siis miten niin sellaista ei ole? Eikö tämä ole Hopearinteen yhtiön kokous? Ai ei?”

Asianajaja

”Koska olemme aikeissa valita uuden siivousyhtiön, haluaisin suositella serkkuni siskon mummon kummin yritystä, se on siis toooosi hyvä. Ja halpa. Melkein.”

Hamsteri

”Hyviä päätöksiä, kaverit! Missä sitä kahvia ja pullaa on? Nämä esitteet ovat varmaan ilmaisia?”

Muuttaja

”Olisi pitänyt muuttaa pois jo vuosi sitten, huoh… Miksen ostanut sitä rivarinpätkää vuonna 1993? Voisin nyt olla kaukana täältä.”

Naapuri X

Kukaan ei ole koskaan nähnyt tätä tyyppiä, mutta kai hän sitten kuuluu asiaan, kun on vaivautunut paikalle.

Hiljainen äänestäjä

Ei puhu mitään, mutta nostaa kättään äänestyksissä.

Tästä siivousvinkki kaikkiin eläinkoteihin: 


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.