Alexander Stubbia on pyydetty kolme kertaa Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun: "Vaimolta on tullut joka kerta niin tiukka ukaasi, että..."

Alexander Stubbia on pyydetty kolme kertaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan: "Vaimolta on tullut joka kerta niin tiukka ukaasi, että..." 5:08
Videolla Alexander Stubb kertoo, että häntä on pyydetty jopa kolme kertaa TTK-kilpailuun.

Alexander Stubb paljasti, että häntä on pyydetty jopa kolme kertaa, mutta joka kerta hänen vaimonsa on torpannut idean. 

Alexander Stubb saapui Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksen yleisöön sunnuntaina 29.10. Tänä iltana kutsuvieraat, tähtitanssijat ja upeat artistit yhdistävät voimansa syövän voittamiseksi suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä. 

Stubb kertoi, että haluaa olla tukemassa hyvää asiaa. 

– Tämä aihe koskettaa varmasti jokaista meistä, Stubb sanoi. 

Hän kertoi myös, että häntä on pyydetty TTK-ohjelmaan kilpailijaksi jopa kolme kertaa, mutta joka kerta hänen vaimonsa on kieltänyt häntä osallistumasta ohjelmaan. 

– Vaimolta on tullut joka kerta sellainen ukaasi, että sinne sinä et sitten mene, että en ole koskaan mukaan päätynyt. Olen vähän tällainen perinteinen suomalainen mies tanssin suhteen. Tanssijalka ei vipata tai liiku hirveän hyvin ja olen aina vähän jännittänyt sitä tanssimista, Stubb kertoi. 

Hänet valittiin eilen 28.10. virallisesti kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi. Stubb kertoi, että juhlisti asiaa eilen ystävien ja perheen kesken. 

– Kyllä me pienet kuohuvat otimme kotona perheen ja ystävien kesken. Sen jälkeen meillä oli edustamani urheiluseuran juhlat ja lopuksi piipahdimme vielä edustamani triathlonseuran niin sanotussa kauden kaatajaisissa. 

Videolla Stubb kertoo, mitkä asiat ovat hänen voimavaransa tulevan presidentinvaalikampanja ajan. 

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa su 29.10. klo 19.30 alkaen.Tanssikuplan uudet jaksot MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat