Aleksandr Bolshunovin isä hyökkäsi kovin sanoin Joni Mäen kimppuun: ”Eläimellistä käytöstä”

Venäjän ankkuri ajoi suomalaissankarin päälle maalialueella – Suomi sensaatiomaisesti toiseksi miesten viestissä Lahdessa 0:24
Aleksandr Bolshunov sekosi täysin maalialueella – katso videolta, miten venäläistähti hyökkäsi Joni Mäen päälle.

Lahdessa sunnuntaina sikailleen Aleksandr Bolshunovin isä ymmärtää poikansa reaktiot. Aleksandr Bolshunov sr. syyttää Ria Novostin haastattelussa miesten viestin lopun tapahtumista Suomen ankkuria Joni Mäkeä.

Aleksandr Bolshunovin hermo petti täydellisesti, kun Joni Mäki kukisti venäläismestarin miesten viestin loppukirissä Lahden maailmancupissa. Bolshunovin eteen maalisuoralla siirtynyt Mäki kukisti Bolshunovin loppukiritaistelussa.

Bolshunov menetti lopussa tasapainonsa Mäen siirron jälkeen ja yritti huitaista suomalaista sauvallaan. Maalialueella venäläinen taklasi Mäen kumoon.

Voit katsoa tilanteen pääkuvan videolta.

Bolshunov sr. puolusti raivokkaasti poikaansa Ria Novostin haastattelussa. Isä vieritti syyn tapahtumista Mäen niskaan.

– Suomalaisella oli tilaa vasemmalla, mutta jostain syystä hän alkoi siirtyä Sashaa kohti. Suomalainen ajoi Sashan suksien päälle. 

Bolshunovin reaktiot isä laittoi tunnekuohon piikkiin. Bolshunov sr. sanoi ymmärtävänsä täysin poikansa toimia. Mäkeä hän piti tilanteen roistona.

– Aivan kuin hän ei olisi nähnyt (Bolshunovia) ja siirtyi. Hän vain röyhkeästi työnsi Sashan pois ladulta. Videolta näkee, että Sasha ei ollut se, joka osui ensimmäisenä. Olen täysin poikani puolella tässä tapauksessa. Itse olisin ehkä toiminut vielä terävämmin.

Mäen toimintaa venäläistähden isä kuvaili varsin erikoisin sanankääntein.

– Se oli eläimellistä käytöstä, jota ei tarvitse sietää. Pitää taistella reilusti.

– Olen aina reilun taistelun kannattaja. Kun tuollaista eläimellisyyttä tapahtuu, se on rumaa. 

Lue myös:

    Uusimmat