Alastonkuvat uudelle tasolle uskaliaan seksiviestitrendin myötä – tätä kokeilevat nyt rohkeimmat!

2:04
Nappaa Elina Tanskasen parisuhdevinkki videolta.

Ovatko perinteiset nakukuvat pian historiaa, kun GIF-muotoiset alastonotokset ovat alkaneet kiinnostaa?

Kun Mashable-sivuston toimittaja Rachel Thompson sai ystävältään viestin, jossa tämä paljasti, että peniskuvien päivät ovat luetut ja penis-GIF on nyt uusi juttu, hän päätti selvittää asiaa tarkemmin.

Naiselle selvisi, että penisten lisäksi GIF-muodossa lähetetään myös takapuolia ja rintoja.

Toimittajan haastattelemien ihmisen mukaan nakupätkät tehdään Instagramin omistamalla Boomerang-sovelluksella, jolla voi tehdä kuvistaan lyhyen edestakaisin rullaavan videon. Sekuntien ajan video toistaa siis itseään ensin eteenpäin, ja tämän jälkeen taaksepäin. Sovellusta voi käyttää, vaikkei pätkiään haluaisikaan julkaista sosiaalisessa mediassa: ne voi vain tallentaa puhelimelleen ja lähettää viestinä. Betches-sivusto vinkkasi seksikkäästä tavasta jo vuonna 2017.

"Yritin keksiä, kuinka ottaa parempia kuvia"

Mahablen toimittajan haastattelemien naisten mukaan naku-Boomerang tarjoaa vastaanottajalleen, jotain perinteistä nakukuvaa enemmän: flirttailevaa liikettä.

Eräs haastatelluista paljasti alkaneensa hyödyntää Boomerangia nakupätkiinsä vuosi sitten.

– Suurin osa alastonkuvistani keskittyy takapuoleeni, eikä valo- ja peilitilanne asunnollani ole mahtava, joten yritin keksiä, kuinka ottaa parempia kuvia käyttäen puhelimen etukameraa, hän selittää.

Lopulta hän keksi käyttää Boomerangia luodakseen kuvaan hauskaa liikettä. Boomerang-pätkä on sopiva kompromissi oikean videon ja kuvan välillä.

– Ne ovat vain, mitä, viisi sekuntia pitkiä enimmillään? Joten siinä ei oikeastaan ole painetta saada liikettä täydelliseksi tai mitään sellaista – voi vain tehdä jotain söpöä ja hassua.

"Ihmiset ovat aina innoissaan"

Toinen Rachelin haastattelema nainen kertoo kokeneensa GIF-nakuilut hauskana ja seksikkäänä asiana.

– En pidä kovasti minusta tehdyistä videoista, koska uskon, että äänien ja kaiken muun vuoksi voin olla todella tunnistettavissa, hän perustelee.

Naisen nykyiset seksikumppanit ovat hänen suostumuksellaan tallentaneet Boomerangin avulla pieniä hetkiä seksin aikana. Hän kertoo myös lähettäneensä niitä itse nakukuvien sijaan.

– Kasvojani ei voi nähdä, ja ihmiset ovat aina innoissaan niistä, hän perustelee hyviä puolia.

Nainen uskoo, että GIF-muotoisena alastomuus tuntuu jotenkin todemmalta.

– Kuin olisit hieman enemmän siinä samassa huoneessa.

"Ällöttävää"

On tunnettu tosiasia, että moni nainen saa puhelimeensa peniskuvia vastoin tahtoaan. Ei liene yllättävää, että myös Boomerangilla luotuja nakuotoksia saa pyytämättä ja odottamatta.

Erin-niminen nainen kertoo saaneensa GIF-peniksen mieheltä käytyään tämän kanssa treffeillä. Pari oli lähetellyt seksikkäitä viestejä, mutta GIF-versio miehen peniksestä tuli yllättäen.

– Tarpeetonta sanoa, ettei toisia treffejä tullut. Ällöttävää, hitto vie, nainen kertoo Rachelille.

Mies syytti Eriniä tunnelman tappajaksi, kun hänen vastineensa "helikopteripenikseen" oli viesti "mitä hittoa".

– Ihan vakavasti ottaen, miten minä olin se, joka tappoi tunnelman?

Muista varovaisuus

Jos vastaanottaja on kuitenkin suostuvainen, voi Boomerang-nakuilu olla hauskaakin. Kannattaa kuitenkin muistaa sovelluksen omistavan Instagramin tarkat säännöt seksuaalisen sisällön jakamisesta. Instagramiin ei eroottisia otoksiaan saakaan jakaa.

GIF-kuviaan lähettäessä kannattaa myös pitää mielessä oma yksityisyytensä ja miettiä tarkkaan, kenelle alastomuuttansa jakaa. Rajaa siis kasvot ainakin pois kuvista. Betches-sivuston seksiviestivinkeissä suositellaan näytettäväksi korkeintaan alapuoli kasvoista, siis suusta alaspäin.

Jos joku uhkaa jakaa Boomerang-kuviasi, raportoi henkilön profiili Instagramille. Raportoida kannattaa myös silloin, jos saat vastaavaa, Instagramin sisältöjen vastaista sisältöä haluamattasi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: MashableBetches

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja