Alasti heiluneen UFC-tähden ilme oli näkemisen arvoinen – vastustaja loi lisäjännitettä pysäyttävillä sanoilla

Panokset ovat kovat, kun vapaaottelutähdet Habib Nurmagomedov ja Justin Gaethje hyppäävät lauantaina kehään UFC:n kevytsarjan mestaruusottelussa Abu Dhabissa. Myös etukäteisjännite on ollut tapissaan.

Venäläisellä Nurmagomedovilla riitti jännitettävää punnituksessa hänen asteltuaan vaa’alle täysin alastomana, pyyhe edessään. Venäläisen helpottunut ilme kertoi kaiken, kun hänen painonsa asettui vaaditusti 70,3 kilon alle.

Nurmagomedov lähetti protokollaan kuuluvan pullistelun jälkeen kiitoksensa myös korkeuksiin.

ESPN on julkaissut tilanteesta videokuvaa.

Nurmagomedov ottelee lauantaina ensimmäistä kertaa hänen valmentajaisänsä kuoleman jälkeen. Abdulmanap Nurmagomedov menehtyi heinäkuussa 57-vuotiaana koronaviruksen aiheuttamiin komplikaatioihin.

"Jos kohtaloni on kuolla"

Nurmagomedovin vastustaja, yhdysvaltalainen Justin Gaethje tiedostaa haasteen kovuuden. Nurmagomedov on voittanut toistaiseksi kaikki ammattilaisuransa 28 ottelua.

22 voittoa ammattilaisena ottanut ja kahdesti hävinnyt Gaethje aikoo taistella viimeiseen saakka. Kirjaimellisesti. Hän lausui uutistoimisto Tassille tuoreeltaan raakoja sanoja.

– En tule luovuttamaan, jos vastaanotto on tukahduttava. Nukkumatin tuleminen ei ole pelottavaa. Jos minun kohtaloni on kuolla, sitten se on niin. Olen valmis siihen, Gaethje sanoi.

Gaethje kehui Nurmagomedovia "erinomaiseksi ottelijaksi" ylistäen venäläistä monipuolisuudesta, liikkumisesta ja etäisyyden hallinnasta kehässä. Gaethje tiedostaa myös Nurmagomedovin lyöntien vaarallisuuden, ja nosti niiden suhteen esiin venäläisen kaksi vuotta sitten voittaman ottelun Conor McGregoria vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat