UFC-tähden isä vaivutettiin koomaan – vain pari päivää sitten törkeyksiä ladellut Conor McGregor lähetti lämpimän viestin veriviholliselleen

UFC-mestari Habib Nurmagomedovin isä ja valmentaja Abdulmanap Nurmagomedov on joutunut tehohoitoon moskovalaiseen sairaalaan, kertoo Tass. Nurmagomedov joutui sairaalahoitoon jo huhtikuun lopulla, koska hänen epäiltiin sairastuneen keuhkokuumeeseen. Myöhemmin hänen koronavirustestinsä osoittautui positiiviseksi.

BBC:n tietojen mukaan Nurmagomedov, 57, on kriittisessä tilassa. Hänet on vaivutettu keinotekoiseen koomaan.

Tieto tunnetun valmentajan vakavasta sairaudesta on otettu UFC-maailmassa vastaan surulla. UFC-pomo Dana White julkaisi suruvalittelunsa Twitterissä ja toivotti Nurmagomedoville ja tämän perheelle voimia. Myös Habib Nurmagomedovin verivihollisena tunnettu irlantilaisottelija Conor McGregor lähetti terveisensä Twitterissä.

– Olen todella surullinen tästä uutisesta. Rukoilen koko Nurmagomedovin perheen puolesta, McGregor kirjoitti.

– Rukoilen Abdulmanap Nurmagomedovin tervehtymisen puolesta. Hän on mies, joka on valmentanut monissa kamppailulajeissa useamman maailmanmestarin kuin tiedämmekään. Todellinen kamppailulajien nero.

Jo aiemmin huonoissa väleissä olleet Habib Nurmagomedov ja McGregor kohtasivat lokakuussa vuonna 2018. Nurmagomedovin voittama ottelu päättyi sekasortoon, kun mies hyökkäsi McGregorin taustajoukkojen kimppuun kehän ulkopuolella. Iskuja vaihdettiin puolin ja toisin.

Kaksikko on solvannut toisiaan säännöllisin väliajoin. Viimeksi vain muutama päivä sitten McGregor arvosteli kovin sanoin Nurmagomedovia, joka ei välittömästi vastannut Tony Fergusonin lyöneen Justin Gaethjen asettamaan haasteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat