Mainos

Älä koskaan käytä hotellihuoneen hiustenkuivaajaa – tässä syy

Moni jättää pakkaamatta hiustenkuivaajan mukaan lomamatkalle luottaen hotellihuoneen tarjontaan. Ei ehkä kannattaisi.

Hotellihuoneen tarjontaan kuuluvat puhtaat lakanat ja pyyhkeet, myös pikkuruiset hygieniatuotteet ovat yleensä vieraiden käytettävissä. Myös minibaari on monen hotellihuoneen vakiokalustoa.

Hotellihuoneen hiustenkuivaaja on monelle ehdoton edellytys, sillä omaa hiustenkuivaajaa harva jaksaisi kantaa mukanaan. Kannattaa kuitenkin harkita, josko oma kuivaaja olisi sittenkin paras ottaa mukaan, sillä hotellin kuivaajissa on eräs inhottava puoli, uutisoi Mirror.

ABC Newsin vuonna 2008 tekemien selvitysten mukaan hotellin hiustenkuivaajat ovat nimittäin oikeita bakteeripesäkkeitä, ja likaisempia kuin vessanpönttö. Vessanpönttöjä sentään puhdistetaan säännöllisesti, siinä missä hiustenkuivaajiin ei juuri kosketa.

Kokeilusta vastuussa ollut mikrobiologi Chuck Gerba otti selvitystä varten näytteet yhdeksästä eri hotellihuoneen tarvikkeesta useasta eri hotellista.

– Hiustenkuivaajalla voi ilmeisesti tehdä joitain asioita, joista en ole tietoinen, sillä jotkut niistä vilisivät bakteereja, Gerva totesi tuolloin.

Lähteet: ABC News, Mirror

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.