Mainos

AL: Erikoinen välikohtaus Superparkissa – murrosikäiset vaativat lapselta läpimenomaksua

Tamperelaismiehen ja hänen poikansa vierailu Tampereen Superpark-sisäaktiviteettipuistossa päättyi ikävästi, uutisoi Aamulehti.

Mies oli 11-vuotiaan poikansa kanssa viime sunnuntaina Superparkissa, kun poika kohtasi esteradalla kolme teini-ikäistä poikaa, jotka vaativat viiden euron läpimenomaksua.

– Kun poika totesi, ettei hänellä ole rahaa ja työntyi jatkamaan matkaansa, yksi pojista potkaisi häntä päähän. Sitä, oliko potku tahaton vai tahallinen, en osaa sanoa, koska radalla tangolla roikkuessa voi toki potkaista vahingossakin, tamperelaismies sanoo Aamulehdessä.

Kun mies kuuli asiasta, hän lähti etsimään poikia radalta. Aamulehden mukaan hän käski poikien ”hyvin jyrkin sanakääntein häipyä”.

– Pojat kuitenkin alkoivat inttää vastaan. Yksi heistä väitti, ettei laki kiellä kerjäämistä. Totesin hänelle, että läpimenomaksun vaatiminen pienemmiltä lapsilta on hyvin kaukana kerjäämisestä: että minusta se muistuttaa pikemminkin kiristämistä.

Paikalle saapui myös Superparkin työntekijä, jolle kerrottiin tapahtuneesta. Tamperelaisisä ei tiedä, tekikö työntekijä muuta kuin torui poikia.

Aamulehti kirjoittaa, että Superparkin edustaja on ollut yhteydessä pahoitellen tapahtunutta. Puiston edustajan mukaan asiassa on tapahtunut arviointinvirhe, kun rahaa pyytäneitä poikia ei ole poistettu.

Superpark Särkännieminen puistonjohtaja Marika Räihä sanoo Aamulehdessä, että puistolla on ”ajatus sanktioista, mutta asian käsittely on kesken”.

Puisto lupaa lisätä kameravalvontaa, jotta vastaavilta tapahtumilta vältyttäisiin. Tamperelaismies ei aio tehdä asiassa rikosilmoitusta, vaan Aamulehden mukaan toivoo poikien ottavan opikseen. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja