Mainos

AL: Alaikäinen tamperelaistyttö myi neitsyytensä 200 eurolla – ostajalle ehdollista

Nuori tyttö oli myynyt neitsyytensä 200 eurolla. 16-vuotias tyttö sai tapahtuneesta vakavia traumoja. Seksistä maksanut mies tuomittiin ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Tamperelainen tyttö oli viestitellyt nettipalvelussa vuonna 1987 syntyneen miehen kanssa, joka ehdotti tytölle seksiä. Mies maksoi seksistä tuolloin 16-vuotiaalle tytölle 200 euroa.

Mies sai syytteen seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta ja myönsi syytteet, uutisoi Aamulehti.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi miehen vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja 20 tunnin yhdyskuntapalveluun.

Lisäksi mies joutuu maksamaan tytölle 600 euroa kivusta ja särystä, 1000 euroa loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä ja 800 euroa tilapäisestä haitasta.

Tapahtuma toi esiin vanhat traumat

Tyttö oli jo aiemmin kärsinyt seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tapahtuman nosti pintaan vanhat traumat ja tyttö joutui turvautumaan jälleen psykiatriseen hoitoon. Tytöllä todettiin traumaattinen stressireaktio.

Tytön äidin mukaan hän oireili viiltelemällä itseään. Tyttö sai myös rajuja raivokohtauksia ja löi päätään seinään. Tyttö jouduttiin sijoittamaan pois kotoa.

Käräjäoikeuden mukaan miehen ja tytön viestittelystä ilmeni, että tyttö oli lapsenomainen ja kokematon. Teon katsottiin olevan tytölle erityisen vahingollinen ja edellytti miehen tuomitsemista vankeusrangaistukseen.

Mies oli tuomittu vuonna 2014 törkeästä rattijuopumuksesta ja oli rikoksen tehdessään ehdollisen vankeusrangaistuksen koeajalla. Käräjäoikeus ei pannut edellistä rangaistusta täytäntöön, koska se oli tullut erityyppisestä rikoksesta ja koeaika oli jo loppumaisillaan.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.