Jättiyllätys! Aku Hirviniemi ja Sonja Kailassaari menivät kihloihin – uutinen paljastui Kesäterassi-ohjelmassa

11:16
Aku Hirviniemen kihlaus paljastui Kesäterassi-ohjelmassa

Aku Hirviniemi ja Sonja Kailassaari ovat kihlautuneet. 

Viihdekonkari Aku Hirviniemi on kihlautunut puolisonsa Sonja Kailassaaren kanssa. Hirviniemi paljasti ilouutisen MTV3-kanavan Kesäterassi-ohjelman kuvauksissa. Heti haastattelun aluksi juontaja Tuija Pehkosen huomio kiinnittyi Hirviniemen vasempaan nimettömään, jossa kiilteli sormus. 

– Kyllä, Hirviniemi vastasi Pehkosen ihmetellessä sormusta, saaden puolestaan juontajaparin iloiset onnittelut osakseen. 

Juontaja Lorenz Backman tiedusteli näyttelijältä tuntuuko tästä nyt erilaiselta, kun hänellä on sormus vasemmassa nimettömässään. 

– Kyllä se jollakin tavalla, mulla on vähän aikuisempi olo jollakin tavalla. Ehkä sitä on myös kasvanut ihmisenä. En tiedä, kyllä se vähän tuntuu erilaiselta, vaikeaa määrittää, Hirviniemi pohti. 

– Mutta tästähän on jo aikaa siis. Me mentiin kihloihin 2. helmikuuta. Eli se oli klassinen 2.2.2020, Hirviniemi kertoi kihlauksesta.

Hirviniemi vitsailee, että päivämäärän sattuessa kohdalle hänelle tuli kiire kosimaan rakastaan. 

– Kindermunasormuksella, pistin sen aamukahvin sekaan. Ja jouduin elvyttämään, näyttelijä vitsaili. 

Kailassaaren ja Hirviniemen suhde tuli julkisuuteen vuoden 2018 helmikuussa, kun Hirviniemi julkaisi parista yhteiskuvan Instagram-tilillään.

Kailassaari tunnetaan parhaiten Ylen Efter Nio -keskusteluohjelman juontajana. Hirviniemi nähdään syksyllä MTV3-kanavan perjantai-iltojen Posse-viihdeohjelmassa.

Posse MTV3-kanavalla syksyllä!
Kesäterassi arkisin MTV3-kanavalla kello 19:30

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja