Aki Riihilahti julkaisi tunteikkaan videon – näin hänen ja Katri Mäkisen tiet ovat kulkeneet käsikädessä

Katri Mäkinen ja Aki Riihilahti ensimmäisessä yhteishaastattelussa 1:41
Katri Mäkinen ja Aki Riihilahti edustivat ensimmäistä kertaa pariskuntana Urheilugaalassa tammikuussa

Aki Riihilahti julkaisi tunteikkaan videon siitä, kuinka hänen ja Katri Mäkisen elämät ovat kulkeneet käsikädessä jo ennen kun he tapasivat toisensa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä toisiinsa rakastuneet tanssija Katri Mäkinen ja ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti menivät naimisiin viime viikonloppuna. 

Nyt Aki Riihilahti julkaisi Instagramissa tunteikkaan videon, jossa nähdään, kuinka kaksikon elämät ovat kulkeneet käsikädessä jo ennen heidän tapaamista. Molemmat ovat ansioituneita omalla alallaan ja kiinnostuneet jo varhain lapsuudessa omista lajeistaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Video on kerännyt useita ihastelevia kommentteja. 

Rakastavaiset jakoivat Instagram-tileilleen viikonloppuna näyttäviä hääkuvia, joissa he poseeraavat umpirakastuneina. Mäkisellä on kuvissa yllään kaunis, näyttävällä laahuksella varustettu hääpuku ja pitkä huntu. Riihilahti puolestaan luottaa mustaan, klassisen tyylikkääseen pukuun.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvaketta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Avioparin rakkaus sai alkunsa TTK:n kautta. Syksyllä 2021 Riihilahden TTK-tanssinopettajana toiminut Mäkinen kertoi aikaisemmin, että pari oli pitkän aikaa vain ystäviä.

– Minun periaatteeni on se, että tehdään työt työnä ja jos elämä vie tuo proggiksen jälkeen jotenkin eteenpäin, niin antaa sen tapahtua luonnollisesti, Mäkinen kertoi heinäkuussa.

– Me olimme tiiviisti TTK:ssa tekemisissä ja tosi hyviä ystäviä sen jälkeen pitkään, sitten elämä vei, hän jatkoi.

Mäkinen toimii tulevalla TTK-kaudella lumilautailija ja paralympiamitalisti Matti Suur-Hamarin tanssinopettajana.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 3.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat