Katri Mäkinen löysi rakkauden TTK-parketilta – tanssijalla oli yksi periaate

Katri Mäkisellä alkaa jo yhdeksäs TTK-kausi – tällainen on unelmien tanssipari 1:44
Katri Mäkisellä alkaa jo yhdeksäs TTK-kausi – tällainen on unelmien tanssipari

Katri Mäkisellä alkaa jo yhdeksäs TTK-kausi. 

Tanssija Katri Mäkisellä alkaa tulevana syksynä yhdeksäs Tanssii Tähtien Kanssa -kausi. Hän on voittanut vuosien aikana ohjelman kaksi kertaa, Pete Parkkosen kanssa vuonna 2014 ja Edis Tatlin kanssa vuonna 2018.

Vuosien varrelle mahtuu paljon muistoja.

– Tietysti sieltä on saanut paljon hyviä ystäviä ja muutenkin elämän varrelle ihmisiä, paljon mahtuu ikimuistoisia hetkiä.

Mäkinen seurustelee nykyään ex-jalkapalloilija Aki Riihilahden kanssa, jonka tanssinopettajana hän toimi TTK:ssa vuonna 2021. 

– Mehän olimme tosi pitkään ystäviä. Minun periaatteeni on se, että tehdään työt työnä ja jos elämä vie tuo proggiksen jälkeen jotenkin eteenpäin, niin antaa sen tapahtua luonnollisesti. 

– Me olimme tiiviisti TTK:ssa tekemisissä ja tosi hyviä ystäviä sen jälkeen pitkään, sitten elämä vei. 

Viime TTK-kausi oli hyvin poikkeuksellinen Mäkiselle. Hän tanssi ensin entisen kiekkoilija Siim Liivikin kanssa ja pari putosi viidentenä. Myöhemmin Mäkisestä tuli räppäri Signmarkin pari, kun tanssija Anniina Koivuniemi jättäytyi ohjelmasta pois.

– Kokemusta on tullut näiden vuosien aikana, niin sehän oli ihana haaste. Opettajana meidän pitää nähdä kaikki oppilaat just sellaisina kuin he ovat, niin ei siinä ollut sillä tavalla haastetta. Ei se ole kuin mennä ja tehdä parhaansa. Se meni oikein kivasti. 

Yllä olevalla videolla Mäkinen kertoo, millainen on unelmien tanssipari. 

Tanssii Tähtien Kanssa syyskuussa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat