Ajoi vahingossa 2-vuotiaan tyttärensä yli – äiti kertoo kantavansa syyllisyyttä lopun elämäänsä: "Jos olisin katsonut vasemmalle, olisin nähnyt hänet"

6:32

Kalifornialaisäiti ajoi vahingossa 2-vuotiaan tyttärensä yli pääsiäissunnuntaina. Murheen murtamat vanhemmat haluavat nyt varoittaa muita, jotta samaa ei tapahtuisi enää koskaan.

Yllä olevalla videolla keskustellaan siitä, onko surulle tilaa yhteiskunnassa.

San Bernardinossa Kaliforniassa sattui pääsiäissunnuntaina järkyttävä onnettomuus, kun äiti Vanessa Valledares ajoi vahingossa 2-vuotiaan tyttärensä Liv Coronan yli perheen pihatiellä. Tragediasta uutisoi muun muassa NBC Los Angeles –uutiskanava.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Liv oli nuorin perheen seitsemästä lapsesta. Aikaisemmin samana päivänä hän oli vielä availlut onnellisena pääsiäisenä saamiaan lahjoja.

Hetken huolimattomuus riitti

Kaikki tapahtui silmänräpäyksessä. Isä Mario Corona kertoi olleensa autotallissa, kun tyttö yhtäkkiä ryntäsi pihatielle. Samaan aikaan äiti oli peruuttamassa pois pihasta perheen katumaasturilla käydäkseen kaupassa. SBsun.com-sivuston mukaan tyttö kaatui auton taakse ja maasturi ajoi hänen ylitseen. Hän kuoli saman tien vammoihinsa.

Murheen murtama äiti syyttää tapahtuneesta itseään.

– Ajaessa pitäisi aina katsoa sekä oikealle että vasemmalle. Jos olisin katsonut myös vasemmalle, olisin nähnyt hänet, hän kertoo NBC Los Angeles -kanavalle. 

Vanessa sanoo huomanneensa miehensä huitovan käsillään, mutta ei ehtinyt enää reagoida. Hän kertoo tuntevansa tyttärensä kuolemasta syyllisyyttä lopun ikäänsä.

Haluavat olla varoittava esimerkki muille

Livin vanhemmat pistivät pystyyn tietoisuuskampanjan, jolla he haluavat estää vastaavanlaisia onnettomuuksia tapahtumasta enää koskaan. Marion mukaan tähän on erityisen paljon syytä nykyaikana, kun niin monilla on nenä kiinni kännykässä.

San Bernardinon poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä onnettomuutena.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.