Mainos

Aivoista löydettiin harvinaislaatuinen kasvain – Entinen Liverpool-pakki kertoo kauhunhetkistään

Entinen Liverpool-puolustaja Jose Enrique kertoi BBC:lle antamassaan haastattelussa, kuinka toukokuussa löydetty aivokasvain muutti hänen elämäänsä.

32-vuotias Enrique joutui toukokuussa leikkaukseen, kun hänen aivoistaan löydettiin todella harvinaislaatuinen kasvain. Enrique selvisi leikkauksesta ja on tällä hetkellä hyvässä kunnossa, mutta diagnoosi tuli silti hänelle shokkina.

- Tämä on ollut todennäköisesti elämäni vaikeinta aikaa. Olen todella tyytyväinen, että selvisin siitä. Kannustusviestejä tuli niin paljon, etten ehtinyt edes lukea niistä jokaista, mutta kiitos kaikille tuestanne, Enrique kiitteli.

- Muistan olleeni sairaalassa puolisoni kanssa ja me molemmat vain vapisimme. Lääkärit kertoivat, että kasvain on saattanut olla minulla jo syntymästäni asti. Pelkkä ajatus kuolemasta oli pelottavinta. Olen 32-vuotias ja ollut aina terve.

Vaikka leikkaus sujuikin hyvin, oli sen jälkeinen aika Enriquelle hankalaa.

- Olin 24 tuntia teho-osastolla ja makasin viisi päivää sängyssä liikkumatta. Minun täytyi ottaa lääkkeitä, jotta pystyin nukkumaan. En voinut syödä muutamaan päivään ja jouduin menemään vessaan sängyssä.

Enrique lopetti uransa vuosi sitten. Hän pelasi viimeisellä kaudellaan Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Real Zaragozan riveissä.

Valioliigaotteluita Enriquelle kertyi Liverpoolin ja Newcastlen paidassa yhteensä 161.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.