Koronaviruksen oireita saanut valioliigamaalivahti kertoo karuista kokemuksistaan: "En pystynyt enää hengittämään"

Viimeisimmät tiedot Suomen koronavirustilanteesta – haastattelussa THL:n johtaja Mika Salminen 10:59
Viimeisimmät tiedot Suomen koronavirustilanteesta – haastattelussa THL:n johtaja Mika Salminen

Aston Villan maalivahti Pepe Reina kertoo kärsineensä vakavista koronavirusoireista. Espanjalaisvahdin mukaan pahin tilanne oli, kun hän ei enää pystynyt hengittämään.

– Olin todella väsynyt sen jälkeen, kun sain ensimmäisiä oireita. Kuume, kuiva yskä ja päänsärky, joka ei millään mennyt pois. Tunsin itseni jatkuvasti väsyneeksi, Reina kuvailee Corriere dello Sportin haastattelussa.

Reinan haastattelusta kertoo Guardian.

– Pahinta oli, kun en pystynyt enää hengittämään. 25 minuuttia, kun en saanut happea, se oli elämäni karmein hetki.

Reina kertoo lehdelle pitkistä minuuteista täynnä pelkoa, kun hänestä tuntui, että hänen kurkkunsa sulkeutui.

– Sen jälkeen vietin kuudesta kahdeksaan päivää sisällä.

Reina kertoi jo viime viikolla, että uskoo saaneensa koronavirustartunnan. Tuolloin Reinaa ei ollut testattu virustartunnan varalta.

– On ollut erilainen viikko, kun olen yrittänyt noudattaa varotoimenpiteita, etten tartuttaisi kanssani eläviä ihmisiä, Reina kertoi Independent-lehden mukaan.

– Testejä ei tehdä, ellei ole todella huonossa kunnossa. Puhuin lääkäreiden kanssa ja oireet, joita minulla oli, viittasivat siihen (koronavirukseen).

Reina on pelannut alkuvuoden Aston Villassa lainassa AC Milanista. Valioliigan pelit ovat olleet keskeytyksissä 13. maaliskuuta lähtien koronaviruksen leviämisen vuoksi. Kauden jatkumisesta ei ole vielä tehty päätöksiä.

Lue myös:

    Uusimmat